Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, αυτό είναι το κρυφό ταλέντο που σε κάνει να ξεχωρίζεις!

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, αυτό είναι το κρυφό ταλέντο που σε κάνει να ξεχωρίζεις!

Το μυστικό σου ταλέντο είναι αυτό που σου δίνει δύναμη

Ίσως έχει πάρει το μάτι σου τον παραλληλισμό των ζωδίων με κάποιους υπερήρωες, οι οποίοι διαθέτουν ειδικές και μοναδικές ικανότητες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για το καλό όσο και για το κακό. Οι παραλληλισμοί αυτοί είναι απλώς μια περιγραφή της ορμητικής δύναμης που διαθέτει το κάθε ζώδιο. Και για αυτό ίσως θα ήταν καλό είναι να γνωρίζεις το κρυφό ταλέντο που σου προσφέρει το ζώδιό σου. Σκέψου μόνο ότι από τη δικιά σου υπερδύναμη μπορεί να εξαρτάται η σωτηρία του κόσμου!

Και βέβαια, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλα τα ζώδια έχουν τις ανάλογες… υπερδυνάμεις, οπότε το καθένα ορίζεται από τη δική του. Όταν λοιπόν έρχονται στιγμές που νιώθεις ότι τίποτα δεν έχει σημασία, ότι δεν είσαι αρκετά καλός σε κανέναν τομέα ή ότι οι άλλοι μια χαρά είναι και χωρίς εσένα αφού δεν σε χρειάζονται, τότε θυμήσου τα δώρα που σου έχει χαρίσει το ζώδιό σου, με έμφαση στο κυριότερο.

Αν πάντως ανήκεις στα ζώδια της φωτιάς και έχεις ξεχάσει ποιο είναι το πιο ξεχωριστό σου ταλέντο, θα το θυμηθείς διαβάζοντας πιο κάτω:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η ενέργεια που διαπερνά τις φλέβες σου είναι αμέτρητη. Το θάρρος και η ένταση καθορίζουν κάθε απόφασή σου. Παίρνεις ότι σου ανήκει και δεν κοιτάς ποτέ πίσω. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα ξέρουν ότι το να σε ορίσουν αρχηγό και να σε ακολουθούν είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαν να κάνουν. Γι αυτό και είσαι τόσο καλός ηγέτης. Ξέρεις πώς να τιμήσεις την έννοια «αρχηγός».

ΛΕΩΝ

Εσύ, Λέοντα, ανήκεις στη σκηνή, εκεί που πρέπει να είσαι για να νιώθεις ζωντανός. Αλλά και οι άλλοι εκεί θέλουν να σε βλέπουν. Αν δεν είσαι επαγγελματίας ηθοποιός, θα έπρεπε να είσαι. Δεν αποφεύγεις την έκθεση στις κάμερες, αντίθετα, στέκεσαι μπροστά από τα φλας και παίρνεις την πιο σέξι πόζα σου! Το κυριότερο είναι ότι έχεις την ικανότητα να πείσεις τους άλλους ότι όλα μπορούν να συμβούν, και αυτός είναι ο λόγος που όλοι σε χειροκροτούν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, είσαι σαν μια μεγάλη λαμπερή μπάλα που εκπέμπει θετικότητα σε όσους την χρειάζονται. Μπορείς να μετατρέψεις σε διασκέδαση ακόμα και τις πιο βαρετές καταστάσεις, ενώ η παιδική αίσθηση περιπέτειας που έχεις τραβάει τους πάντες, όπως η λάμπα της πεταλούδες. Αυτό το γνώρισμά σου σε κάνει έναν σπουδαίο ομιλητή που μπορεί να δώσει κίνητρα, ακόμα και να αλλάξει τη ζωή κάποιου. Και βέβαια, ας μην ξεχνάμε ότι κανείς εκτός από εσένα δεν θα μπορούσε να είναι πιο ιδανικός οικοδεσπότης σε ένα πάρτι!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ