Καλομοίρα: Το road trip με την οικογένειά της συνεχίζεται! Από το Κάνσας στο… Κολοράντο

Καλομοίρα: Το road trip με την οικογένειά της συνεχίζεται! Από το Κάνσας στο… Κολοράντο

Το ταξίδι στην Αμερική συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον για την Καλομοίρα και την οικογένειά της! Η αγαπημένη τραγουδίστρια μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη και τα τρία παιδιά τους, αμέσως μετά τη λήξη της καραντίνας έφτιαξαν βαλίτσες και αναχώρησαν για ένα πολύ ξεχωριστό road trip σε άλλες πολιτείες των ΗΠΑ.

Το ταξίδι στην Αμερική συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον για την Καλομοίρα και την οικογένειά της! Η αγαπημένη τραγουδίστρια μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη και τα τρία παιδιά τους, αμέσως μετά τη λήξη της καραντίνας έφτιαξαν βαλίτσες και αναχώρησαν για ένα πολύ ξεχωριστό road trip σε άλλες πολιτείες των ΗΠΑ. Η πενταμελής οικογένεια νοίκιασε ένα τροχόσπιτο με σκοπό να κάνει roadtrip και να επισκεφτεί αγαπημένα μέρη ζώντας ξέγνοιαστες στιγμές και αποκτώντας νέες εμπειρίες.

Η Καλομοίρα, ως λάτρης του Instagram, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της σε καθημερινή βάση φωτογραφίες και βίντεο από τα ταξίδι τους είτε εντός είτε εκτός τροχόσπιτου. Μετά το Τενεσί και το Μισούρι, η οικογένεια Μπούσαλη βρέθηκε σε ένα άλλο καταπληκτικό μέρος το Garden of the Gods στο Colorado! Ο σύζυγος της Καλομοίρας δημοσίευσε νέες οικογενειακές τους φωτογραφίες και όπως θα δεις τα παιδιά τους ήταν ενθουσιασμένα!

Δες στιγμιότυπα:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ