Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ρομαντική απόδραση στο Μεσολόγγι μετά το lockdown

Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ρομαντική απόδραση στο Μεσολόγγι μετά το lockdown

Ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα θέλησαν να κάνουν η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετά από ένα μεγάλο διάστημα παραμονής στη Αθήνα και εγκλεισμού στο σπίτι του, αποφάσισε να κάνει την πρώτη του εκδρομή μετά το τέλος του lockdown. Όσο περνάει ο καιρός τόσο έρχονται πιο κοντά και ο έρωτάς τους να δυναμώνει!

Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησε η είδηση πως οι δυο τους ετοιμάζονται να φτιάξουν τη δική τους εξοχική κατοικία, το καταφύγιό τους, προκειμένου να ηρεμούν και να χαλαρώνουν στις διακοπές τους. Η επισημοποίηση της σχέσης τους δεν περιλαμβάνεται στα άμεσα σχέδιά τους, αφού το ζευγάρι συγκατοικεί και ζει σαν παντρεμένο.

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, λοιπόν, έφτιαξαν τις αποσκευές τους λίγο πριν την έλευση του Σαββατοκύριακου μπήκαν στο αυτοκίνητό τους με προορισμό το Μεσολόγγι. Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε το τελευταίες ημέρες του Μαΐου δίπλα στη θάλασσα και υποδέχτηκε το καλοκαιράκι με τον πιο όμορφο τρόπο.

Οι δύο ηθοποιοί μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους διάφορα στιγμιότυπα από την εκδρομή τους. Μπορεί ο καιρός να χάλασε για λίγο τα σχέδιά τους, αφού έβρεξε, όμως αυτό δεν τους εμπόδισε από το να χαρούν τη βόλτα τους.

Δες φωτογραφίες:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ