Μαντέψαμε το ζώδιό σου από τα ζυμαρικά που έχεις αδυναμία!

Μαντέψαμε το ζώδιό σου από τα ζυμαρικά που έχεις αδυναμία!

Συμφωνείς με την επιλογή μας;

asta lovers είμαστε σχεδόν όλοι, αλλά έχουμε μια κάποια αδυναμία σε ένα συγκεκριμένο είδος! Άλλος λατρεύει το σπαγγέτι, το μακαρόνι, άλλος τα ριγκατόνι ή τα λαζάνια, άλλος τα φαρφάλε ή τις πένες… Και πίστεψέ μας ούτε και εδώ το ζώδιο που ανήκεις είναι τυχαίο, αφού σύμφωνα με τις έρευνες που έχουν γίνει (ναι, ναι, καλά διάβασες) στο καθένα αρέσει ένα διαφορετικό ζυμαρικό.

Δες παρακάτω τι έδειξαν τα αποτελέσματα για το τι ζυμαρικά παραγγέλνουν ή μαγειρεύουν τα 12 ζώδια!

ΚΡΙΟΣ: Τορτελίνι

Τα τορτελίνια σου αρέσουν πολύ! Ίσως γιατί μπορείς να τα βρεις με αρκετούς συνδυασμούς στη γέμισή τους και να τα δοκιμάσεις σε διάφορες συνταγές.

ΤΑΥΡΟΣ: Φαρφάλες

Οι φαρφάλες θεωρούνται αρκετά Ταυρίσιο φαγητό. Φταίει το χαριτωμένο σχήμα του φιόγκου, φταίει η απλότητα που μαγειρεύονται αλλά και το που είναι ταυτόχρονα και γευστικότατες, ποιος ξέρει….

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πένες

Οι πένες είναι εύκολες στο μαγείρεμα, γίνονται στο φούρνο, στο τηγάνι, φτιάχνονται σαλάτα, με κρέμα γάλακτος, με κόκκινη σάλτσα, με μαγιονέζα… Τις λατρεύεις, απλά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κοχύλια

Παραπέμπουν σε βυθό και κέλυφος… άρα σου μοιάζουν. Εκτός του ότι είναι πεντανόστιμα, αν είναι και μεγάλα, γίνονται και γεμιστά.

ΛΕΩΝ: Λαζάνια

Αρχοντικά, το αστέρι κάθε γεύματος όπου κανείς δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω του, κάτι σαν κι εσένα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ραβιόλι

Τα ραβιόλι για να τα πετύχεις απαιτούν απαιτούν χρόνο και δεξιότητα. Αυτό τα κάνει το τέλειο ζυμαρικό για μία Παρθένο.

ΖΥΓΟΣ: Φετουτσίνι

Μπορείς να συνδυάσεις το οποιοδήποτε υλικό και να του πηγαίνει. Να φτιάξεις ένα όμορφο και ταυτόχρονα γευστικό πιάτο, γι’ αυτό τα λατρεύεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ριγκατόνι

Σας είπαμε ότι θεωρείται ένα από τα πιο sexy ζυμαρικά, λόγω σχήματος; Αλήθεια! Επίσης, δεν έχουν πολλές παραλλαγές στο μαγείρεμα. Είναι ή έτσι ή αλλιώς. Τέλος

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κριθαράκι

Μοιάζει με ρύζι, αλλά είναι ζυμαρικό. Σου δίνει αρκετές επιλογές και μπορείς να δοκιμάσεις διάφορες παραλλαγές και το απολαύσεις είτε σαν γιουβέτσι είτε σαν κριθαρότο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σπαγγέτι

Απλό, κλασικό, λιτό και απέριττο. Τα σπαγγέτι είναι σαν τον Αιγόκερω. Το πιο δύσκολο ζυμαρικό, παρότι φαίνεται πανεύκολο και αποτελεί την πιο γρήγορη λύση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φουσίλι

Τα φουσίλι ή «βίδες» μοιάζουν με τις πένες, όχι οπτικά, αλλά από τις παραλλαγές και τις δυνατότητες που σου δίνουν να τις απολαύσεις κρύες ή ζεστές. Εκτός του ότι έχουν και πρωτότυπο σχήμα και τις κάνει να διαφέρουν από όλα τα υπόλοιπα ζυμαρικά!

ΙΧΘΥΕΣ: Κανελόνι

Τα κανελόνια απαιτούν ντελικάτο χειρισμό για να μη σπάσουν και να μην ανοίξουν στο μαγείρεμα. Αρκεί να έχεις φαντασία και δημιουργικότητα και θα βγάλεις ένα άψογο αποτέλεσμα. Τι πιο ταιριαστό σε έναν Ιχθύ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ