Επίθεση με βιτριόλι: «Ανοίγει» ο υπολογιστής της Ιωάννας-Τι είπε ο πρώην της

Επίθεση με βιτριόλι: «Ανοίγει» ο υπολογιστής της Ιωάννας-Τι είπε ο πρώην της

Καλλιθέα: Το κουβάρι της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να φέρουν ενώπιων της δικαιοσύνης τη μαυροντυμένη δράστη.

Στον υπολογιστή της 34χρονης έχουν εστιάσει τις έρευνές τους οι αστυνομικές Αρχές καθώς σε αυτόν βρίσκονται στοιχεία και φωτογραφίες από προηγούμενες σχέσεις της, τα οποία μπορεί να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Σε αυτόν «οδήγησε» τις αστυνομικές Αρχές ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας ο οποίος μίλησε στην Αστυνομία.

«Με την Ιωάννα χωρίσαμε την Παρασκευή, λίγες ημέρες πριν από την επίθεση. Την Κυριακή πήγα και μάζεψα τα πράγματά μου από το σπίτι της και έκτοτε δεν ξαναμιλήσαμε. Δεν είχα αντιληφθεί να κινδυνεύει από κάπου, ούτε μου είχε εκφράσει κάποιον φόβο της. Περάσαμε την περίοδο της καραντίνας μαζί. Αφορμή στάθηκαν κάποια πράγματα που ανακάλυψα όταν μου ζήτησε να της μεταφέρω κάποια αρχεία στον υπολογιστή της» αποκάλυψε και πρόσθεσε: «Διαπίστωσα ότι διατηρεί αρχείο από προηγούμενες σχέσεις της. Από αυτά που ανακάλυψα εκτιμώ ότι μπορεί να έχει κάποια σχέση πρόσωπο του στενού περιβάλλοντός της με την επίθεση».

Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να περιέγραψε με λεπτομέρειες στους αστυνομικούς τα ντοκουμέντα και τα μυστικά που κρύβει ο υπολογιστής της Ιωάννας, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso».

Είχε ξαναπροσπαθήσει να επιτεθεί η μαυροντυμένη;

Αναλύοντας βίντεο και μαρτυρίες, οι Αρχές ανακάλυψαν, ότι η γυναίκα με το βιτριόλι βρισκόταν στον τόπο της επίθεσης μια ημέρα πριν, την Τρίτη δηλαδή, και μάλιστα την ίδια ακριβώς ώρα.

Όπως αναφέρει το Star, οι αστυνομικοί εξετάζουν αν εκείνη την ημέρα έκανε την πρώτη απόπειρα να επιτεθεί στην Ιωάννα ή αν επόπτευε το χώρο, αν αναζητούσε δηλαδή τα σημεία όπου υπάρχουν κάμερες και πιθανοί αυτόπτες μάρτυρες.

Η δράστις αποχώρησε από το σημείο ελάχιστα λεπτά από τη στιγμή που η Ιωάννα μπήκε στον χώρο εργασίας της.

Εν τω μεταξύ, ο οδηγός ταξί που μετέφερε τη δράστη φέρεται να έχει καταθέσει ότι «πήρα κλήση να βρίσκομαι σε συγκεκριμένη διεύθυνση στην οδό Θησέως. Γνώριζα ότι περίμενα γυναίκα. Έφθασα και μετά από λίγα λεπτά ήρθε η πελάτισσα. Φορούσε μάσκα. Άνοιξε την πόρτα και επιβιβάστηκε στο πίσω μέρος. Σε όλη τη διαδρομή δε μιλούσε».

Δύο νέα πρόσωπα καλούνται για καταθέσεις

Μέχρι στιγμής, έχουν καταθέσει πάνω από 25 μάρτυρες τόσο από το φιλικό οικογενειακό όσο και από το επαγγελματικό περιβάλλον της Ιωάννας, καθώς και κάτοικοι της περιοχής όπου έγινε η επίθεση.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον φέρεται να παρουσιάζουν δύο άντρες που θα κληθούν από τις Αρχές. Ένας πρώην σύντροφος της 34χρονης, με τον οποίο είχε μια μακροχρόνια δικαστική διαμάχη και η οποία ακόμα δεν έχει λήξει και ένας στενός της φίλος με τον οποίο ταξίδεψε πρόσφατα στο εξωτερικό.

Ειδικά στον δεύτερο, η έρευνα επικεντρώνεται στο αν το κορίτσι του είχε πει για απειλές που ενδεχομένως να δεχόταν. Η απάντηση ήταν αρνητική γιατί η Ιωάννα δεν είχε απειληθεί όπως έχει πει και η ίδια στην Αστυνομία.

Τέλος, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση, δεν αποκλείουν η επίθεση στην Ιωάννα να ήταν συμβόλαιο ακόμα και για θάνατο και από καθαρή τύχη το κορίτσι δεν έχει εισπνέσει ή καταπιεί το καυστικό υγρό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ