Μύκονος: Στο νοσοκομείο με συμπτώματα κορωνοϊού ο dealer που έκρυβε την κοκαΐνη σε Playstation

Μύκονος: Στο νοσοκομείο με συμπτώματα κορωνοϊού ο dealer που έκρυβε την κοκαΐνη σε Playstation

Ο 28χρονος αλλοδαπός πιάστηκε το βράδυ της Τρίτης από την ειδική ομάδα της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου - Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Σύρου με συμπτώματα κορωνοϊού

Στο νοσοκομείο Σύρου με συμπτώματα κορωνοϊού, οδηγήθηκε ο dealer που σκόπευε να πλημμυρίσει με κόκα τη Μύκονο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Ο28χρονος, που πιάστηκε το βράδυ της Τρίτης από την ειδική ομάδα της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου, καθώς ταξίδεψε από τον Πειραιά, κουβαλώντας μαζί του γύρω στο 1,5 κιλό της «λευκής κυρίας» που είχε κρύψει μέσα σε Playstation, οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Σύρου μετά από συμπτώματα που εμφάνισε. Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε είχε δέκατα και βήχα, μετεφέρθη στη Σύρο όπου του έγινε τεστ και τα αποτελέσματα αναμένεται να βγουν αύριο. Ο αλλοδαπός κρατείται σε ειδικό χώρο και μετά τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, αν διαπιστωθεί ότι είναι ασθενής με covid-19, και τη θεραπεία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

«Ο εντολέας μου οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα Covid-19, υπεβλήθη σε εξετάσεις και το ειδικό τεστ και αναμένουμε τα αποτελέσματα αύριο» τονίζει στο protothema.gr η συνήγορος του 28χρονου κυρία Αναστασία Παναγοπούλου.

Η «λευκή κυρία» του Αγίου Πνεύματος

Οι «ράμπο» του Λιμεναρχείου με την εκπαιδευμένη σκυλίτσα Ugly, σταμάτησαν τον 28χρονο αργά το βράδυ της Τρίτης μόλις είχε αποβιβαστεί από το πλοίο Blue Star στο λιμάνι του κοσμοπολίτικου νησιού και ζήτησαν να τον ελέγξουν. Είδαν ότι κουβαλούσε ένα Playstation και όταν τον ρώτησαν, είπε, ότι το είχε για να παίζει παιχνίδια χωρίς ωστόσο να έχει πάνω του δισκάκια. Οι λιμενικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, άνοιξαν το κουτί και εντόπισαν μια συσκευασία, η οποία ήταν τυλιγμένη με πολλά στρώματα πλαστικής μεμβράνης και ανάμεσα είχε τοποθετήσει γράσο, έτσι ώστε τα ναρκωτικά να μην μπορούν να εντοπιστούν από τα σκυλιά.

Όμως δεν τα κατάφερε και η ειδική ομάδα του πέρασε χειροπέδες. Οι πληροφορίες των λιμενικών κάνουν λόγο για άτομο το οποίο ανήκει σε κύκλωμα που με αφορμή το άνοιγμα της σεζόν, στέλνει τα πακέτα με την κόκα για να διοχετευθούν στην υψηλή πελατεία του νησιού των ανέμων ενόψει του τριήμερου του Αγίου Πνεύματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ