Ποια ζώδια αγαπούν περισσότερο το καλοκαίρι;

Ποια ζώδια αγαπούν περισσότερο το καλοκαίρι;

Είναι πέντε, και είναι φτιαγμένα για αυτή την εποχή. Ποια είναι τα ζώδια που το καλοκαίρι περνούν καλύτερα από τα άλλα;

Το καλοκαίρι, για πολλούς, είναι η καλύτερη εποχή. Η ζέστη, η ελευθερία, η θάλασσα και οι βόλτες. Οι διακοπές και τα παγωμένα κοκτέιλ και οι παρέες και οι νυχτερινές βουτιές, αλλά και οι ήχοι της πόλης μια καυτή, καλοκαιρινή βραδιά. Όλα αυτά είναι πράγματα που θα μπορούσαν να κάνουν τον καθένα να νιώσει υπέροχα, αλλά υπάρχουν πέντε ζώδια που το ευχαριστιούνται περισσότερο από τους άλλους.

Κριός
Λατρεύει το καλοκαίρι, επειδή απλώς υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να κάνει! Δραστηριότητες, θαλάσσια αθλήματα, εκδρομές και περιπλανήσεις. Ο Κριός γουστάρει να χάνεται στην φύση και να εξερευνά κρυφές γωνιές με την ανάλογη παρέα. Αν έχεις κάποιον Κριό στην ζωή σου και λέτε να πάτε μαζί διακοπές, να είσαι προετοιμασμένος για αρκετά έντονες στιγμές.

Δίδυμοι
Πάρτι, έξοδοι, ποτά και καλοκαιρινά φλερτ. Αυτή η εποχή είναι φτιαγμένοι για τους Διδύμους και τις ανυπέρβλητες κοινωνικές τους δεξιότητες. Κάνουν συνέχεια καινούριες γνωριμίες, ανακαλύπτουν νέα μέρη και γενικά κρατούν το πρόγραμμά τους γεμάτο—δεν υπάρχει χειρότερο για αυτό το ζώδιο απ’ το να κλείνεται μέσα, ειδικά το καλοκαίρι.

Καρκίνος
Το καλοκαίρι για τους Καρκίνους είναι εποχή για έρωτα, για υπέροχες στιγμές με ένα ξεχωριστό άτομο και – προφανώς, αφού είναι ζώδιο του νερού – για ατελείωτες ώρες στην παραλία. Και είναι ξεκάθαρα το ζώδιο που θα ανοίξει περήφανα ταπεράκι με ντολμαδάκια ενώ πιο δίπλα παίζουν ρακέτες και θα χλαπακιάσει. Γι’ αυτές τις καμένες αντιθέσεις αγαπάμε αυτό το ζώδιο.

Ζυγός
Ό,τι είπαμε για τους Διδύμους, με το επιπλέον ότι το καλοκαίρι είναι επιτέλους η κατάλληλη εποχή για να αναδείξουν την γκαρνταρόμπα τους. Αυτό μπορεί να σου ακούγεται λίγο επιφανειακό, αλλά να μην ξεχνάς ότι το ντύσιμο είναι πολύ σημαντικό στοιχείο της προσωπικότητας για πολλούς ανθρώπους. Τους βοηθά να νιώθουν περισσότερο ο εαυτός τους.

Αιγόκερως
Εδώ τα πράγματα είναι πολύ απλά. Πεζά θα μπορούσε να πει κάποιος κακός, αλλά εμείς δεν είμαστε κακοί. Θα πούμε ότι τα πράγματα είναι τίμια και απλά: Οι Αιγόκεροι λατρεύουν το καλοκαίρι επειδή είναι η μόνη εποχή του χρόνου που επιτρέπουν στον εαυτό τους να απολαύσουν στ’ αλήθεια τις διακοπές τους και να μην σκέφτονται την δουλειά. Κι αυτό δεν είναι μικρό πράγμα για έναν Αιγόκερω…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ