Πώς θα γυμναστείς στο σπίτι με λιγότερα από 40€

Πώς θα γυμναστείς στο σπίτι με λιγότερα από 40€

Θες να κάνεις γυμναστική στο σπίτι όμως το μπάτζετ σου είναι περιορισμένο; Δες πώς θα στήσεις το προσωπικό σου γυμναστήριο με ελάχιστα χρήματα.

Τα γυμναστήρια λογικά θα ανοίξουν τελευταία, και η γυμναστική στο σπίτι είναι πλέον μονόδρομος.

Το ίδιο και το σημαντικό κεφάλαιο που πρέπει να διαθέσεις για να αγοράσεις αλτήρες, πάγκους, ιμάντες, μπάλες κ.ο.κ.

 Ή μήπως όχι;

Αν και σίγουρα όλα τα παραπάνω θα σου δώσουν αρκετές επιλογές εκγύμνασης και προοδευτικής αύξησης του βάρους που σηκώνεις, μπορείς με σαφώς χαμηλότερο μπάτζετ να αποκτήσεις τα βασικά για να γυμναστείς και να κάψεις μερικές θερμίδες παραπάνω.

Αν μάλιστα είσαι εντελώς αρχάριος, τότε ακόμα και με αυτά τα λίγα θα μπορέσεις να δεις σημαντική διαφορά στο σώμα σου.

Τι μπορείς να αγοράσεις λοιπόν με κάτι λιγότερο από 40€ για να στήσεις τη δική σου γωνιά γυμναστικής στο σπίτι;

Στρώμα – 5,70€ από εδώ

Θα σου χρησιμεύσει σε ασκήσεις εδάφους (κοιλιακούς, pushups κ.α.) αλλά και σε ασκήσεις που θα κάνεις γονατιστός, για να μην σε ενοχλούν τα γόνατά σου.

Σχοινάκι – από 5€ από εδώ

Ιδανικό για αερόβια από μόνο του ή ως σταθμός αερόβιας σε κυκλική προπόνηση που θα κάνεις για όλο το σώμα. Επίσης σαφώς φτηνότερο από ένα λάστιχο ή ελλειπτικό.

Λάστιχα Loop – από 10€

Με τόσο χαμηλό μπάτζετ οι αλτήρες δεν σε συμφέρουν οπότε η καλύτερη επιλογή είναι να επενδύσεις σε λάστιχα τύπου θηλιές, τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις για μια σειρά ασκήσεων για όλο το σώμα – από καθίσματα, μέχρι πιέσεις στήθους, κοιλιακούς και κωπηλατικές. Ξεκίνα με ένα ελαφρύ και ένα μεσαίο.

Μπουκάλια νερού /σακίδιο – 0€

Σίγουρα έχεις σπίτι άδεια μπουκάλια με νερό ή μια τσάντα πλάτης. Γέμισε τα μπουκάλια με νερό και έχεις ένα ωραιότατο σετ αλτήρων (ελαφρύ μεν, αλλά πάντα χρήσιμο) και το σακίδιο πλάτης με βαριά βιβλία για να το φοράς και να κάνεις ποιο απαιτητικές τις ασκήσεις με το βάρος του σώματος όπως π.χ. τα καθίσματα, τις προβολές και τα pushups.

Youtube – 0€

Μια τεράστια γκάμα δωρεάν προπονήσεων για όλο το σώμα για κάθε επίπεδο σε περιμένει να την ανακαλύψεις και να κάνεις τις πρώτες προπονήσεις σου με τον εξοπλισμό που έχεις ή χωρίς εξοπλισμό. Σε αυτό το κανάλι για παράδειγμα θα βρεις δεκάδες βίντεο με προπονήσεις με το βάρος του σώματος, ενώ εδώ θα βρεις αρκετές προπονήσεις με μπουκάλια νερού αντί για αλτήρες. Για προπονήσεις με λάστιχα για όλο το σώμα δες εδώεδώεδώεδώ και εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ