Αυτή είναι η πιο νευριασμένη γάτα του κόσμου

Αυτή είναι η πιο νευριασμένη γάτα του κόσμου

Μόλις την δείτε θα «κλάψετε».

Η Κιτζία ζει στη Φλόριντα των ΗΠΑ, με την ιδιοκτήτριά της Βικτόρια Οτιλτιένοα, που ξεκίνησε έναν λογαριασμό Instagram στο όνομά της, καταγράφοντας τις διάφορες καταστάσεις της.

Έχει προκαλέσει αίσθηση στο διαδίκτυο, και ξεχωρίζει με τον χαρακτήρα της. Οι γάτες είναι πολύ ιδιότροπες, και όπως θα δείτε εδώ, η συμπεριφορά τους είναι απρόβλεπτη.

Και από τότε που ξεκίνησε τη σελίδα τον Απρίλιο του 2018, η Κιτζία απέκτησε ένα πλήθος θαυμαστών, με περισσότερους από 48.000 ανθρώπους να ακολουθούν τον λογαριασμό.

Σχολιάζοντας μια από τις φωτογραφίες της, ένας φαν αστειεύτηκε: «Τα παιδιά μου κάνουν την ίδια έκφραση!» Ενώ ένας άλλος έγραψε: «Δεν μπορώ να ξεπεράσω αυτές τις εκφράσεις του προσώπου.»

Οι γάτες είναι ένα ζώο ιδιαίτερα χαδιάρικο και αγαπά τη συντροφιά, ταυτόχρονα είναι και ιδιαίτερα περίεργες και θέλουν να μαθαίνουν τα πάντα. Σε μια τέτοια… εξερεύνηση, χάθηκε αυτή η γάτα κάνοντας τους ιδιοκτήτες να μην πιστεύουν στα μάτια τους όταν την βρήκαν.

Με ιδιαίτερη περιέργεια κοιτούσε το ενυδρείο που υπήρχε στο σπίτι της αυτή η γάτα μη γνωρίζοντας περί τίνος ακριβώς πρόκειται μιας και δεν το είχε δει ποτέ γεμάτο. Την περιέργεια της κίνησε ακόμη περισσότερο το γεγονός πως οι ιδιοκτήτες της το καθάριζαν, έτσι αποφάσισε να κάνει μια δική της… αυτοψία και να σκορπίσει άπειρο γέλιο. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια γάτα γίνεται viral, δείτε εδώ τη γάτα με το μοναδικό σημάδι στη μύτη της.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις τις φωτογραφίες της Κιτζία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ