Δεν παίρνεις την εκτίμηση που θέλεις; Έτσι αντιδράς με βάση το ζώδιό σου

Δεν παίρνεις την εκτίμηση που θέλεις; Έτσι αντιδράς με βάση το ζώδιό σου

Γιατί αν δεν εκτιμήσεις πρώτα εσύ εσένα, δεν θα το κάνουν ούτε οι άλλοι...

Ζούμε σε μια κοινωνία, όπου -καλώς ή κακώς- όλοι κρινόμαστε. Κάποιες φορές παίρνουμε την εκτίμηση των γύρω μας, κάποιες άλλες όμως μας δείχνουν ότι δεν… μετράμε και τόσο. Αυτή είναι η δική τους άποψη και δεν θα πρέπει να σε επηρεάζει και τόσο. Το σημαντικό να θυμάσαι είναι ότι πρέπει πρώτα και πάνω από όλα να αγαπήσεις και να εκτιμήσεις εσύ τον εαυτό σου. Και μετά θα δεις ότι και η στάση των γύρω σου θα αλλάξει. Τι κάνει όμως το κάθε ζώδιο, όταν νιώσει ότι δεν παίρνει την εκτίμηση που θέλει; Πώς αντιδρά και πώς… γυρίζει την κατάσταση υπέρ του;

ΚΡΙΟΣ
Εάν ο Κριός νιώσει ότι οι άλλοι δεν τον εκτιμούν, πολύ απλά θα αρχίσει να… εκτιμά ο ίδιος τον εαυτό του περισσότερο. Έχει αρκετή αυτοπεποίθηση ευτυχώς και δεν χρειάζεται την επιβεβαίωση των γύρω του.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος, αν νιώσει ότι δεν τον εκτιμούν, θα υπενθυμίσει στον εαυτό του ότι δε χρειάζεται την έγκριση κανενός για να νιώσει καλά. Είναι ο ίδιος φαν του εαυτού του.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εάν ο Δίδυμος νιώσει ότι δεν τον εκτιμούν, θα στραφεί στους φίλους του για να του ανεβάσουν την ψυχολογία. Με καλή παρέα και με γέλιο, όλα λύνονται για το ζώδιο αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι δύσκολο για έναν Καρκίνο να νιώθει ότι δεν τον εκτιμούν. Και αυτό γιατί κάνει πολλά για τους γύρω του και περιμένει ανταπόδοση. Ωστόσο, όταν θέλει να πάρει λίγο τα πάνω του, θα ακούσει την εσωτερική φωνή του, που του λέει το πόσο αξίζει και του υπενθυμίζει για πράγματα είναι ξεχωριστός.

ΛΕΩΝ
Ο Λέοντας, αν νιώσει ότι κάποιος δεν τον εκτιμά, τότε πολύ απλά θα στραφεί σε κάποιον/α άλλο/η που να τον θαυμάζει. Θα πάρει από εκεί την επιβεβαίωση και… όλα καλά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Παρθένος θα αντιμετωπίσει το θέμα της μη εκτίμησης σαν κάθε άλλο πρόβλημα στη ζωή της. Θα αναλάβει τις ευθύνες της και μετά θα προσπαθήσει να αλλάξει αυτή την κατάσταση και να κερδίσει την πολυπόθητη αναγνώριση.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός αντισταθμίζει το συναίσθημα της μη εκτίμησης από τους άλλους με το να φέρεται σε όλους, όπως εκείνος θα ήθελε να του συμπεριφέρονται. Με συμπόνοια, καλοσύνη και ευγνωμοσύνη. Όσο πιο καλά συμπεριφέρεται ο Ζυγός στους άλλους, τόσο καλύτερα νιώθει για τον εαυτό του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός, από την άλλη, απλώς υπενθυμίζει στον εαυτό του ότι οι γύρω του δεν μπορούν να διαβάσουν το μυαλό του και δεν ξέρουν τι κάνουν. Νιώθει πιο άνετα, όταν ελέγχει τα συναισθήματά του και δεν εξαρτάται από τους άλλους για να τα έχει καλά με τον εαυτό του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης δε θα τα βάψει μαύρα. Αν δεν τον εκτιμούν μία, δεν τους εκτιμά δέκα. Θα ψάξει να βρει άλλες παρέες και διασυνδέσεις. Άλλωστε είναι κοινωνικός και πάντα κάνει μια πρώτη καλή εντύπωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως είναι πρακτικός και αν νιώσει ότι δεν παίρνει την εκτίμηση που θέλει, τότε θα την ζητήσει. Δεν είναι το καλύτερό του, μάλιστα έρχεται σε δύσκολη θέση, όταν το κάνει, αλλά προκειμένου να αποδείξει την αξία του… Αυτό, άλλωστε, τον γλιτώνει από άλλα προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος θα χρησιμοποιήσει την δημιουργικότητά του και θα κάνει κάτι εντυπωσιακό ή μπορεί θα προβεί σε μια κίνηση καλοσύνης για να κερδίσει αυτόματα το χαμένο έδαφος στο κομμάτι της εκτίμησης.

ΙΧΘΥΕΣ
Είναι συχνό φαινόμενο για έναν Ιχθύ το να νιώθει ότι δεν τον εκτιμούν. Έτσι συνήθως όλα αυτά τα συναισθήματα τα μετατρέπει σε δημιουργικότητα. Προσπαθεί να γίνει καλύτερος και να μπορεί να υπερασπίσει τον εαυτό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ