Ο Άρης στους Ιχθύς προσπερνά τις πραγματικές συνθήκες στις οποίες ζει ο υπόλοιπος κόσμος!

Ο Άρης στους Ιχθύς προσπερνά τις πραγματικές συνθήκες στις οποίες ζει ο υπόλοιπος κόσμος!

Δημιουργεί με μαεστρία τον δικό του... ονειρόκοσμο

Ο Άρης στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα και βλήματα, απλά αγνοώντας τα. Είναι εκπαιδευμένος να προσπερνά τις πραγματικές, υπαρκτές συνθήκες στις οποίες είναι συνηθισμένος να ζει ο υπόλοιπος κόσμος (μα τι μπαναλιτέ!) και να δημιουργεί με μαεστρία τον δικό του ονειρόκοσμο, φτιαγμένο από αγάπη, αδελφοσύνη και αθωότητα. Εκεί ζει, εκεί θα ζει κι εκεί θα τον βρείς αν ποτέ χρειαστεί να τον ψάξεις.

Όταν αγωνίζεσαι για κάτι, καλό θα ήταν, να ξέρεις τι είναι αυτό. Μια τάση προς το γενικό και το αόριστο την έχεις, αλλά είναι κρίμα να σκορπάς την χάρη σου δεξιά κι αριστερά, χωρίς να ξέρεις το γιατί. Επίσης γνωστοποίησε τον θυμό σου, τα συναισθήματά σου στους ανθρώπους γύρω σου, οι οποίοι πάσχουν από την ατυχία, να μην είναι μέντιουμ και να μην διαβάζουν βουλωμένα γράμματα. Το ξέρω ότι έτσι μειώνεται το δραματικό στοιχείο στη ζωή σου, αλλά δυστυχώς έτσι είναι φτιαγμένος ο ποταπός τούτος κόσμος!

Με σεβασμό στις ευαισθησίες που έχεις, θα πρότεινα να εντοπίζεις και να συνδέεσαι με πιο γήινα από εσένα άτομα, ώστε να έχεις μια σταθερά στη ζωή σου. Είναι απόλυτα θεμιτό να είσαι ρομαντικός κι ευαίσθητος, αλλά το ότι το καύσιμο της ζωής σου είναι το συναίσθημα, σε καθιστά κομματάκι ευάλωτο στις καθημερινές, πρακτικές απαιτήσεις της ζωής ετούτης. Δε λέω, μπορείς να πιάσεις στον αέρα το υψηλό νόημα που κρύβεται μέσα σε ένα φιλοσοφικό βιβλίο, αλλά αυτό δε θα αντικαταστήσει ποτέ το γεγονός ότι το σπίτι χρειάζεται σκούπισμα, ο σκύλος ξεψείριασμα και το αυτοκίνητο λάδι.

Μιας και με την πειθαρχία δεν τα πας καλά και οι περιορισμοί σου φέρνουν ίλιγγο, θα πρότεινα απλά, να αυξήσεις τις δόσεις αισιοδοξίας, συνδυαστικά με τις δόσεις σταθερότητας συναισθημάτων και όλα θα πάνε καλά. Καλά για εσένα, καλά για εμάς, καλά να είμαστε να θυμόμαστε ότι αυτός ο Άρης, που και που, πρέπει να προσγειώνεται! Στη ΓΗ! Όχι στον ΆΡΗ! Στη ΓΗ λέω!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ