«Ξεσκαρτάρισμα» λογαριασμών στο Netflix – Ποιοί κινδυνεύουν

«Ξεσκαρτάρισμα» λογαριασμών στο Netflix – Ποιοί κινδυνεύουν

Σε αυτόματη απενεργοποίηση κάποιων λογαριασμών, προχωρά το Netflix.

Σε αυτόματη απενεργοποίηση κάποιων λογαριασμών, προχωρά το Netflix, μια από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές πλατφόρμες με εκατομμύρια συνδρομητές.

Όπως ανακοίνωσε, θα πάρει μέτρα για την περίπτωση λογαριασμών που δεν είναι ενεργοί. Συγκεκριμένα πρόκειται να αποσταλεί ειδοποίηση στους χρήστες, οι οποίοι έχουν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα περισσότερο από έναν χρόνο, με σκοπό να διευκρινίσουν το κατά πόσο θέλουν να διατηρήσουν ή όχι την συνδρομή τους.

Αν -οι εν λόγω χρήστες δεν απαντήσουν στο σχετικό mail, το Netflix θα προχωράει αυτόματα στην διαγραφή του λογαριασμού τους.

Παρ’ όλα αυτά, καθένας θα έχει την δυνατότητα να ενεργοποιήσει εκ νέου τον λογαριασμό του, όποτε το θελήσει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το CNBC, η κίνηση αυτή δεν συνηθίζεται μεταξύ των εταιρειών που χρεώνουν ετήσια συνδρομή και δείχνει, μέχρι κάποιο βαθμό, την αυτοπεποίθηση του Νetflix σε ό,τι αφορά την προτίμηση των πελατών του. Μπορεί επίσης να βοηθήσει το netflix να ξεχωρίσει ανάμεσα σε μια πληθώρα νέων ανταγωνιστών.

Το περασμένο τρίμηνο, η εταιρεία σημείωσε εκτίναξη στις νέες συνδρομές, ελέω καραντίνας, λόγω κοροναϊού. Στα τέλη του α’ τριμήνου, η Netflix ανακοίνωσε 183 εκατ. συνδρομητές.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι ανενεργοί -κατά τον τελευταίο χρόνο- λογαριασμοί αποτελούν ποσοστό μικρότερο από 1% των συνολικών χρηστών της πλατφόρμας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ