Πώς θα γίνεις ο «βασιλιάς» των selfie

Πώς θα γίνεις ο «βασιλιάς» των selfie

Μπορεί να μην θέλεις να το παραδεχθείς και ενδεχομένως να «τα βάζεις» με την κοπέλα σου κάθε φορά που τη βλέπεις να τραβάει τη μία φωτογραφία μετά την άλλη μέχρι να πετύχει την τέλεια selfie.

Η αλήθεια είναι όμως, πως βαθιά μέσα σου γνωρίζεις πως θα ήθελες να είσαι ο «βασιλιάς» των selfie και να μπορούσες να «απογειώσεις» το προφίλ σου στο Instagram με τις επικές σου εικόνες -στις οποίες το πρόσωπό σου θα είναι, φυσικά, το επίκεντρο.

Αν θέλεις πραγματικά, λοιπόν, να μάθεις τα «μυστικά» των selfie και παράλληλα, να ξεπεράσεις -επιτέλους- τους εκατό followers στο προφίλ σου, τότε ακολουθήσε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες και βρες άμεσα τα κατάλληλα «εργαλεία».

Επένδυσε στον κατάλληλο φακό και μην το παρακάνεις με τα φίλτρα

Βασική και απαραίτητη συμβουλή που κάθε λάτρης των social media αξίζει να ακολουθήσει αν θέλει να καταφέρει να φωτογραφίζει τον εαυτό του και να έχει ένα άψογο, φυσικό αποτέλεσμα. Ο «βασιλιάς» των selfie χρειάζεται ένα «έξυπνο» κινητό με 32MP φακό, λογισμικό ΑΙ Beautification και τεχνολογία φωτισμού εικόνας -δηλαδή, ένα από τα μοντέλα της σειράς HONOR 20 LITE! Θα το χρησιμοποιήσεις για να «εξαφανίσεις» τα σπυράκια από το πρόσωπό σου, να αφαιρέσεις τις μαύρες σακουλές και γενικά, να ποστάρεις στο Instagram τον «αναβαθμισμένο» σου εαυτό. Πρόσεξε απλώς να μην το παρακάνεις με τα φίλτρα στα stories σου. Ο γυναίκειος πληθυσμός δεν θα το εκτιμήσει.

Δες τι κάνουν οι influencer και χρησιμοποίησε τα κατάλληλα hashtag

Τι άλλο αξίζει να κάνεις για να γίνεις ο «βασιλιάς» των selfie; Να αρχίσεις να ακολουθείς το παράδειγμα των πιο γνωστών influencer. Προσπάθησε να χρησιμοποιείς συχνά τα καταλληλά hashtag σε κάθε φωτογραφία σου. Για να το πετύχεις αυτό, ψάξε να βρεις τα πιο δημοφιλή hashtag της χρονιάς. Οτιδήποτε αφορά στο wellness ή το φαγητό μπορεί να σε στείλει στην κορυφή το 2019, οπότε εκμεταλλεύσου τα trends στο Instagram για να συνοδεύσεις καταλλήλως τις φωτογραφίες σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία των foodies ή είσαι gym freak, τότε έχεις μεγάλες πιθανότητες να τα πας εξαιρετικά. Πόζαρε στο γυμναστήριο ή φωτογραφίσου την ώρα που τρως brunch και δεν θα χάσεις.

3

 

Φρόντισε να έχουν οι φωτογραφίες σου επαγγελματικό αποτέλεσμα

Για να γίνεις «master» στις selfie θα χρειαστεί, επίσης, να βγάζεις και να «ανεβάζεις» φωτογραφίες που θα έχουν επαγγελματικό αποτέλεσμα. Για αυτόν τον λόγο είναι σημαντικό να βρεις ένα κινητό που θα έχει ευρυγώνιο φακό για θα σου προσφέρει ευρύτερη προοπτική. Η βασική κάμερα ΑΙ 24MP με τους τρεις φακούς που διαθέτουν τα smartphone της σειράς HONOR 20 Lite θα σε βοηθήσουν να πετύχεις και αυτόν τον στόχο. Μάθε, επίσης, πως έχουν και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο -για την ακρίβεια 128GB- για να τραβάς όσες φωτογραφίες θέλεις και έξυπνη επικοινωνία ΑΙ για να είσαι συνδεδεμένος παντού! Είσαι έτοιμος να γίνεις pro και στις selfie;

4

 

Μπορεί να έχεις ακόμη μόλις 100 followers στο Instagram όμως, με το κατάλληλο smartphone, την απαραίτητη τριπλή κάμερα και τα σωστά βήματα μπορείς να γίνεις ο «βασιλιάς» των selfie. Πίστεψέ το και άρχισε να selfάρεις σαν να μην υπάρχει αύριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ