Σπαστικό δεν είναι να μένεις από μπαταρία;

Σπαστικό δεν είναι να μένεις από μπαταρία;

Με αυτά τα power banks ποτέ ξανά.

Είμαστε στο σωτήριο έτος 2019. Πλέον η τεχνολογία έχει κάνει άλματα και μας δίνει δυνατότητες που δεν είχαμε σκεφτεί πως θα μπορούσαμε να έχουμε.

Τα κινητά μας τηλέφωνα αποτελούν προέκταση του χεριού μας. Και όταν μένουν από μπαταρία ορισμένοι νιώθουν ένα μεγάλο κενό. Ο καλύτερος τρόπος για να έχει κανείς πάντα φορτισμένο το κινητό του είναι τα γνωστά πλέον power banks, αλλά και μια σειρά από φορτιστές και ειδικά σχεδιασμένες θήκες που δεν αφήνουν ποτέ τα κινητά μας να σβήσουν.

Στην αγορά υπάρχουν άπειρες επιλογές. Με καλώδια, χωρίς καλώδια, που πιάνουν όλο το backpack σου ή μόλις που μπαίνει στην τσέπη σας. Εμείς μαζέψαμε τις καλύτερες και σας τις παρουσιάζουμε στο παρακάτω άλμπουμ.

Phonesoap Go: Φορτίστε το κινητό σας εν κινήσει. Η ενσωματωμένη μπαταρία σε αυτό το powerbank σας παρέχει έως και τέσσερις πλήρεις φορτίσεις. Εντυπωσιακό νούμερο.

myCharge Unplugged Dual: Η καλύτερη επιλογή εάν διαθέτετε μια ασύρματη συσκευή με δυνατότητα Qi, όπως ένα τα τελευταία μοντέλα iPhone. Το σημαντικότερο στοιχείο είναι ότι αυτή το powerbank διαθέτει και ασύρματο φορτιστή Qi και δύο παραδοσιακές θύρες φόρτισης USB.

Omnicharge από TNSO: Για την τροφοδοσία ΟΛΩΝ των συσκευών σας. Θα χρειαστείτε μεγάλες τσέπες γι’ αυτό, όμως το laptop σας, το κινητό τηλέφωνο αλλά και η κάμερα DRON δεν θα… σβήνουν για μέρες.

Lifeactiv Power Pack 10: Για τις πιο αντίξοες συνθήκες. Η συγκεκριμένη θήκη αντέχει σε νερό, βρώμα και χιόνι, ενώ διαθέτει και ενσωματωμένο φακό.

Anker PowerPort Atom PD 1: Για διακριτή φόρτιση του laptop. Αυτός ο ισχυρός, γρήγορος φορητός φορτιστής για laptop έχει το μέγεθος μιας μπάλας γκολφ και μπορεί να φορτίσει δύο φορητούς υπολογιστές ταυτόχρονα.

Flux Charger: Ζυγίζει μόλις 88γρ. και διαθέτει ενσωματωμένα καλώδια φόρτισης τόσο για το Android όσο και για τα iPhone.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ