Google: Ποια πρόσωπα είχαν την μεγαλύτερη αναζήτηση – Δείτε και δεν θα το πιστεύετε

Google: Ποια πρόσωπα είχαν την μεγαλύτερη αναζήτηση – Δείτε και δεν θα το πιστεύετε

Μήπως κάποιος επικεφαλής για τα μέτρα κατά του κορονοϊού; Κάποιος διακεκριμένος επιστήμονας; Λάθος!

Ο πλανήτης… κλειδώθηκε για περίπου 3 μήνες ώστε να αντιμετωπιστεί η πανδημία του κορονοϊού, με την εταιρεία ανάλυσης τάσεων και δεδομένων SEMrush, να δημοσιοποιεί τα πρόσωπα με την μεγαλύτερη αναζήτηση.

Και αν νομίζετε πως στην κορυφή θα βρίσκονται επιστήμονες, πρωθυπουργοί ή κάποιος που να σχετίζεται με την μάχη κατά του κορονοϊού, τότε κάνετε μεγάλο λάθος.

Όπως έκανε φανερό η εταιρεία, τα πρόσωπα που κυριάρχησαν στο Google κατά το lockdown είναι η Κάιλι Τζένερ – γνωστή από το ριάλιτι με τις αδερφές Καρντάσιαν – αλλά και ο Ίλον Μασκ, ιδρυτής των SpaceX και Tesla.

Η Κάιλι Τζένερ καταλαμβάνει την πρώτη θέση με 450.000 αναζητήσεις στο Google. Η Κάιλι Τζένερ εμφανίστηκε σε φωτογραφίες παπαράτσι στα τέλη Απριλίου σε μία επιδρομή για σνακ με μαζεμένα μαλλιά και άβαφη, σε μία εντελώς διαφορετική εμφάνιση, που σχολιάστηκε από πολλούς χρήστες των social media και αποτέλεσε αντικείμενο αναζητήσεων στο Google.

Ο Ίλον Μασκ ιδρυτής των SpaceX και Tesla, έλαβε τη δεύτερη θέση μετά το tweet του στις 6 Μαρτίου που ανέφερε ότι «ο πανικός για τον κορονοϊό είναι ανόητος» και έγινε viral. Το tweet είχε ως αποτέλεσμα περισσότερες από 300.000 αναζητήσεις στο Google για τον Νοτιοαφρικανό επιχειρηματία.

Στις διασημότητες που έγιναν viral για τις αναρτήσεις καραντίνας από σπίτι τους, συμπεριλαμβάνονται ο ηθοποιός Σάμιουελ Λ. Τζάκσον ο οποίος με το βίντεο, στο οποίο διαβάζει το νέο βιβλίο «Stay the F-k at Home», έχει συγκεντρώσει πάνω από 3,1 εκατομμύρια προβολές και ο ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ με τα βίντεό του στο τζακούζι και να ταΐζει τα γαϊδουράκια-κατοικίδια του να έχουν φθάσει τις 12.100 αναζητήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ