Ποιο τατουάζ ταιριάζει στο ζώδιό σου; Δες τι τατουάζ να κάνεις!

Ποιο τατουάζ ταιριάζει στο ζώδιό σου; Δες τι τατουάζ να κάνεις!

Ας δούμε τι τατουάζ σου προτείνει η αστρολογία να κάνεις, με βάση το ζώδιο σου. Η επιλογή του τατουάζ που θα κάνεις σε κάποιο μέρος του σώματος σου δεν είναι μια εύκολη απόφαση, γιατί θα το έχεις όλη τη ζωή σου.

Φυσικά, υπάρχουν διάφορες τεχνικές αφαίρεσης των χρωστικών ουσιών από το δέρμα, αλλά γιατί να κάνεις ένα τατουάζ, αν πιστεύεις ότι κάποια στιγμή θα θελήσεις να απαλλαγείς από αυτό; Βέβαια, εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις και τη λύση ενός προσωρινού τατουάζ, που θα το αλλάζεις ανάλογα με την περίσταση, τη διάθεση σου ή και τα χρώματα που φοράς.

Για να μην ταλαιπωρηθείς στην αναζήτηση του σχεδίου που σου ταιριάζει και να μην το μετανιώσεις αργότερα, μίλησε με άτομα έχουν εμπειρία στον τομέα των τατουάζ ή που γνωρίζουν τον χαρακτήρα σου και θα σου υποδείξουν κάποια που θα σου αρέσουν. Για παράδειγμα, οι αστρολόγοι μπορούν να σε συμβουλεύσουν στην επιλογή σου, ώστε να κάνεις ένα τατουάζ που θα εκφράζει πλήρως την προσωπικότητα σου.

Τι τατουάζ να κάνεις με βάση το ζώδιο σου;

Τατουάζ για Κριό

Ποιο τατουάζ ταιριάζει στον Κριό; Με την εύνοια των άστρων, είσαι αποφασισμένο άτομο, που όχι μόνο ξεπερνά εύκολα τα εμπόδια, αλλά δεν τα παρατηρεί καν στο δρόμο του και προχωράς πάντα μπροστά. Σου αρέσει να είσαι στο προσκήνιο, να σε θυμούνται όλοι, ακόμα και μετά την πρώτη συνάντηση. Τα απαισιόδοξα όνειρα δεν είναι για σένα, επειδή με επιμονή μετατρέπεις όλες τις ιδέες σου σε πραγματικότητα, και παρακάμπτεις με ευκολία ότι δεν αξίζει τον κόπο. Τι τατουάζ να επιλέξει ο Κριός; Ένα σχέδιο με στέμμα – που σημαίνει ότι ελέγχεις πλήρως τη δική σου ζωή και δεν επιτρέπεις σε άλλους (γεγονότα, ανθρώπους, συναισθήματα) να αποκτήσουν εξουσία πάνω σου. Επίσης κατάλληλο τατουάζ για σένα είναι το βέλος ως σύμβολο ανάπτυξης – ανόδου και κίνησης προς τα μπροστά. Γιατί αυτά τα τατουάζ ταιριάζουν με το ζώδιο σου;

Οι Κριοί δεν συνηθίζουν να κάθονται με το ένα πόδι πάνω στο άλλο, κινούνται γρήγορα με αυτοπεποίθηση προς το στόχο τους, ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες, τις αποτυχίες και τα μεγάλα εμπόδια. Ο Κριός πάντα προσελκύει την προσοχή των άλλων, και δεν υπάρχει άτομο που θα ξεχάσει εύκολα έναν Κριό, ακόμη και αν τον συνάντησε μόνο για μια φορά. Αυτό το ζώδιο μένει χαραγμένο στη μνήμη των άλλων. Είναι εξάλλου ο μπροστάρης του ζωδιακού, που τον ακολουθούν όλοι, και ως εκ τούτου, ένα τατουάζ με μια εικόνα βέλους που δείχνει το δρόμο προς τα εμπρός είναι απολύτως ταιριαστό με τον χαρακτήρα του ζωδίου. Επίσης του ταιριάζει το τατουάζ του στέμματος, που αναδεικνύει ότι αυτός είναι αυτός ο απόλυτος κυρίαρχος της ζωής του, αποκτά αυτά που του αρέσουν και δεν τον διαφεντεύει κανείς.

τατουαζ για τον κριο με βελος

τατουαζ για τον κριο με στέμα

Τατουάζ για Ταύρο

Ποιο τατουάζ ταιριάζει στον Ταύρο; Από που να ξεκινήσουμε; Είσαι ένας πραγματικός ονειροπόλος, που του αρέσει να δραπετεύει από τα προβλήματα της καθημερινότητας και επιζητεί μια άνετη και ήρεμη ζωή. Αν και αυτό μπορεί να θεωρηθεί λίγο περίεργο, ακριβώς αυτή είναι η ιδιαιτερότητα του χαρακτήρα σου που συνήθως γοητεύει τους άλλους. Τι τατουάζ να επιλέξει ο Ταύρος; Για να εκφράσεις τον ρομαντισμό που πλημυρίζει την ψυχή σου, προτίμησε κάτι κοντά στη φύση. Για παράδειγμα, σχέδια πουλιών «διάσπαρτα» στο σώμα σου που συνδέονται με διάφορα όνειρα. Ή ένα σχέδιο με βουνά που διαπερνούν τα σύννεφα. Ποιο είναι το πιο κατάλληλο για σένα; Υπάρχουν πάντα δύο αντίθετες πλευρές μέσα σου. Η αισιόδοξη και η απαισιόδοξη. Αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές όταν χρειάζεται να λάβεις μια σημαντική απόφαση: αρχίζεις να αμφιβάλλεις και διστάζεις, γεγονός που προκαλεί συνεχείς εναλλαγές διάθεσης, από την καλή στην κακή και αντίστροφα.

Οι Ταύροι από τη φύση τους είναι πάντα ονειροπόλοι, τους αρέσει να ξεφεύγουν από την πραγματικότητα, δεν τους αρέσει να ασχολούνται με τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Για τους Ταύρους υπάρχει ένας πιο ζεστός και άνετος κόσμος, που δημιουργούν στο μυαλό τους, γι ‘αυτό συχνά δίνουν την εντύπωση ότι ζουν λίγο έξω από αυτόν κόσμο. Αλλά είναι ακριβώς αυτό το χαρακτηριστικό των Ταύρων που τους προσδίδει γοητεία και κάνει τους άλλους να τους ερωτεύονται για πάντα. Ένα εξαιρετικό τατουάζ λοιπόν για τον Ταύρο θα είναι ένα σχέδιο με βουνά ή ιπτάμενα πουλιά που διασκορπίζονται πάνω στο δέρμα, και συνδέονται με πολλά όνειρα αυτού του ζωδίου.

τατουαζ για τον ταυρο με βουνά που διαπερνούν τα σύννεφα

τατουαζ για τον ταυρο με πουλιά

τατουαζ για ταυρους με πουλι κολιμπρι

τατουαζ για τον ταυρο με πουλια και λουλούδια

Τατουάζ για τον Δίδυμο

Ποιο τατουάζ ταιριάζει στον Δίδυμο; Η εκφραστικότητα του Διδύμου επηρεάζει απρόσμενα τους άλλους και εξαιτίας αυτού κάποιοι αστρολόγοι τους συγκρίνουν με τους χειριστές μαριονέτας, επειδή μπορούν εύκολα να διαχειριστούν τους αγαπημένους τους. Τι τατουάζ να επιλέξει ο Δίδυμος; Η πρώτη επιλογή είναι μια πεταλούδα που πετά από λουλούδι σε λουλούδι με ενθουσιασμό, καθώς περνά από τη ζωή. Το δεύτερο – κύματα, που συμβολίζουν την ανέγερση και την μεγαλοπρέπεια.

Σε αυτό το ζώδιο, υπάρχουν δύο φύσεις που ανταγωνίζονται η μια την άλλη όλη την ώρα. Αυτό είναι εμφανές όταν οι Δίδυμοι προσπαθούν να πάρουν μια απόφαση, συνεχώς διστάζουν ή συχνά αλλάζουν τη διάθεσή τους, αισθάνονται χαρά ή ξαφνική θλίψη. Η εκφραστικότητα των Διδύμων επηρεάζει πάντοτε τους ανθρώπους που περιβάλλουν αυτό το ζώδιο. Μερικές φορές μοιάζουν με χειριστές μαριονέτας, καθώς μπορούν να διαχειριστούν επιδέξια τους αγαπημένους και τους συγγενείς τους. Οι Δίδυμοι μπορούν να κάνουν ένα τατουάζ με κύματα που χαρακτηρίζουν το μεγαλείο και την μεταβλητότητα της διάθεσης τους. Επίσης, ένα τατουάζ πεταλούδας με τα πολύχρωμα φτερά του, που κινιέται μέσα στη ζωή με την ίδια ευχαρίστηση που το κάνουν οι ίδιοι, αντιπροσωπεύει την προσωπικότητά τους.

τατουαζ για τους διδυμους με πεταλουδες

τατουαζ για διδυμους με κυματα

Τατουάζ για τον Καρκίνο

Ποιο τατουάζ ταιριάζει στον Καρκίνο; Από που να ξεκινήσουμε; Έχετε πάντοτε μεγαλεπήβολα σχέδια για το μέλλον, όπως να επισκεφθείτε εξωτικά μέρη, να εξημερώσετε άγρια ζώα, να εκτελέσετε άλμα με αλεξίπτωτο και στο τέλος να κάνετε και ένα τατουάζ. Με άλλα λόγια, πέρα από την υπερβολή μας, σας ενδιαφέρει πάντα να κάνετε κάτι συναρπαστικό, που όταν μπει στο μυαλό σας δεν ηρεμείτε μέχρι να το κάνετε. Ναι, είστε μεν ευαίσθητοι και ρομαντικοί, αλλά είστε γεμάτοι ζωή, δεν σας τρομάζουν οι δυσκολίες, θέλετε να κάνετε πάντα κάτι ξεχωριστό και το καταφέρνετε. Τι τατουάζ να επιλέξει ο Καρκίνος; Θα κάνετε ένα σχέδιο ψαλιδιού, που φαίνεται να κόβει εμπόδια στο δρόμο. Και εξαιτίας της λατρείας που έχετε για την τέχνη, οποιαδήποτε όμορφα σχέδια σε κάποιο μέρος του κορμιού σας.

Ο Καρκίνος με τα μεγάλα σχέδια για τη ζωή, με τα ασυνήθιστα και τολμηρά όνειρα – να επισκεφτεί μια μακρινή χώρα με μια θαυμάσια παραλία, να πέσει μέσα στο κλουβί με λιοντάρια… με μια λέξη, δεν κάνει πίσω προκειμένου να υλοποιήσει τις πιο τολμηρές και ρομαντικές επιθυμίες του. Και σίγουρα αν η σκέψη να κάνει ένα τατουάζ του μπει στο μυαλό, θα του γίνει εμμονή και θα κάνει τον παν για την υλοποιήσει. Ρομαντισμός, Ευαισθησία και Επιμονή κυριαρχούν στον χαρακτήρα του. Έτσι λοιπόν, για αυτόν περίτεχνα όμορφα σχέδια ή ένα σχέδιο με ψαλίδι που συμβολίζει ό,τι «περικόπτει» τα εμπόδια που βρίσκει στο δρόμο του ταιριάζουν με την προσωπικότητά του.

τατουαζ για τον Καρκινο με ψαλιδι

τατουαζ για τον καρκινο με περιτεχνα σχεδια

 

Τατουάζ για Λέων

Ποιο τατουάζ ταιριάζει στον Λέοντα; Άριστη σχέση με φίλους και συναδέλφους, ικανότητα γρήγορης επίλυσης επαγγελματικών και καθημερινών προβλημάτων, δυνατότητα να κάνετε εύκολα κερδοφόρες γνωριμίες – είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά σας. Σε γενικές γραμμές, βρίσκετε τον τρόπο να επιτύχετε σε όλες τους τομείς της ζωής. Τι τατουάζ να κάνετε; Τις περισσότερες φορές, τα Λιοντάρια τείνουν να απεικονίζουν το ζώο, το οποίο έδωσε το όνομα στο ζωδιακό σύμβολό τους. Οι αστρολόγοι υποστηρίζουν αυτήν την τάση, επειδή ο Βασιλιάς των Ζώων έχει την ίδια μεγαλοπρέπεια με τους γεννημένους σε αυτό το ζώδιο. Επιπλέον, συνιστούν ένα τατουάζ με ζάρια που εκφράζουν το γεγονός ότι ο Λέων αγαπά το ρίσκο και την περιπέτεια.

Οι Λέοντες γνωρίζουν πάντα την αξία τους, επειδή σε πολλές πτυχές της ζωής κερδίζουν την αναγνώριση των συναδέλφων ή των φίλων τους. Δεν δυσκολεύονται να λύσουν ένα δύσκολο πρόβλημα (τόσο της προσωπικής όσο και επαγγελματικής ζωής) και τους είναι εύκολο να αποκτήσουν τις σωστές γνωριμίες. Παρεμπιπτόντως, οι Λέοντες συχνά κάνουν τατουάζ με την εικόνα του Βασιλιά των Ζώων, καθώς αντικατοπτρίζει απόλυτα τον μεγαλοπρεπή χαρακτήρα τους. Ακόμα θα προτείναμε ένα τατουάζ με ζάρια, το οποίο θα εκφράζει την έμφυτη τους αγάπη για περιπέτεια και ρίσκο.

Λέων: τατουαζ με το συμβολο του ζωδιου του

Λέων: τατουαζ με ζαρια

Τατουάζ για Παρθένο

Ποιο τατουάζ ταιριάζει στην Παρθένο; Από που να ξεκινήσουμε; Είστε από τη φύση σας ευαίσθητοι και θυμάστε πολλά συναισθήματα και πράγματα για σχεδόν όλη τη ζωή σας. Ταυτόχρονα, οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας αντιλαμβάνονται την αγάπη σαν το νόημα της ύπαρξης τους και συχνά προσπαθούν να το επιδείξουν με τη μορφή μιας εικόνας στο δέρμα τους. Τι τατουάζ να κάνετε; Οι αστρολόγοι συστήνουν να μην γράψετε το όνομα του δεύτερου μισού σας, μπορείτε να εκφράσετε με άλλον τρόπο τα συναισθήματα σας: για παράδειγμα, να παραμείνετε στην εικόνα με μια καρδιά ή με το σημάδι του άπειρου. Για εσάς, δεν υπάρχει λέξη «δεν μπορώ», γιατί ολοκληρώνετε με επιτυχία όλα όσα αναλαμβάνετε. Ως εκ τούτου, το ζώδιό σας συνδέεται με τη σοφία και τη σωστή λήψη αποφάσεων. Τι τατουάζ να επιλέξετε; Εκτός από τα προηγούμενα, σας ταιριάζει ένα τατουάζ με μια άγκυρα, που σημαίνει ανθεκτικότητα, σταθερότητα και επιμονή.

Οι Παρθένοι έχουν πολύ λεπτή και συναισθηματική φύση, υπάρχουν πράγματα και αισθήματα που θυμούνται για μια ζωή. Για αυτούς, η αγάπη και η ιδιαίτερη σχέση μεταξύ των ανθρώπων δεν είναι μόνο αναγνώριση από τους άλλους, αλλά η πραγματική έννοια της ύπαρξης, την οποία συχνά απεικονίζουν με σχέδιο πάνω στο σώμα τους. Η Παρθένος μπορεί να ζητήσει από τον καλλιτέχνη του τατουάζ να σχεδιάσει ένα σύμβολο του άπειρου, χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις, εξάλλου όλοι το ξέρουν και έχουν γραφεί χιλιάδες βιβλία γι αυτό. Στους Παρθένους θα αρέσει επίσης η ιδέα να κάνουν ένα τατουάζ με καρδιά, αρκεί να διακοσμηθεί περίτεχνα. Αλλά, αν το κάνετε για να εκφράσετε την αγάπη σας στον αγαπημένο σας, μη γράψετε το όνομα του στο τατουάζ, αφού τα σύμβολα μιλούν από μόνα τους.

τατουαζ για τον παρθενο με καρδια και το απ-ειρο που συμβολιζει την αιωνια αγαπη

τατουαζ για τον παρθενο με το απειρο σε μορφη βελους

Τατουάζ για Ζυγό

Ποιο τατουάζ ταιριάζει στον Ζυγό; Για εσάς, δεν υπάρχει λέξη «δεν μπορώ», γιατί ολοκληρώνετε με επιτυχία όλα όσα αναλαμβάνετε. Συνεπώς, το ζώδιο σας συνδέεται με τη σοφία και τη σκόπιμη λήψη αποφάσεων. Τι να κάνετε; Κάντε ένα τατουάζ άγκυρας που σημαίνει ανθεκτικότητα στην αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων ή χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε «σοφό» απόσπασμα από το αγαπημένο σας βιβλίο.

Οι Ζυγοί δεν λαμβάνουν αυθόρμητες και βιαστικές αποφάσεις. Η επιλογή τους συνδέεται πάντοτε με τη σοφία και το βαθύ νόημα, που προσπαθούν να δώσουν σε όλες τις υποθέσεις τους. Για το Ζυγό, δεν υπάρχει λέξη «δεν μπορώ», την αντικαθιστούν με «σίγουρα θα προσπαθήσω», επομένως οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου συχνά επιτυγχάνουν τους στόχους τους. Για τον Ζυγό λοιπόν, το ιδανικό τατουάζ είναι ένα απόσπασμα από ένα αγαπημένο βιβλίο ή μια εικόνα άγκυρας που συμβολίζει τη σταθερότητα τους σε ζητήματα ζωής.

τατουαζ για τον ζυγο με αγκυρα

τατουαζ για τον ζυγο με σοφα λογια

Τατουάζ για Σκορπιό

Ποιο τατουάζ ταιριάζει στον Σκορπιό; Από που να ξεκινήσουμε; Με την εμφάνιση σας, αναγκάζετε τους άλλους να ζηλεύουν και να σας θαυμάζουν, επειδή έχετε εσωτερική δύναμη και γοητευτική εμφάνιση. Δεν συνηθίζετε να δείχνετε ενδιαφέρον σε κάποιον που προσπάθησε να σας προσβάλει. Τι σχέδιο τατουάζ να επιλέξετε; Σίγουρα μια εικόνα ενός τριαντάφυλλου, επειδή αυτό το πανέμορφο λουλούδι, καλυμμένο με προστατευτικά αγκάθια, σας ταιριάζει απόλυτα. Επίσης, μια εικόνα με ένα στιλέτο που χαρακτηρίζει ένα επικίνδυνο πάθος είναι κατάλληλη.

Ο Σκορπιός είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ζώδιο. Είναι ισχυρός, σκόπιμος, αποτελεσματικός τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Αυτό συχνά ενοχλεί άλλους ανθρώπους που ζηλεύουν τον Σκορπιό και θέλουν να τον «μετακινήσουν από το βάθρο της προσοχής όλων». Επομένως, ο Σκορπιός είναι συνηθισμένος να υπερασπίζεται τον εαυτό του και να δίνει μια γερή απόρριψη σε όλους όσους προσπαθούν να τον προσβάλουν ή να τον μειώσουν με τον έναν ή άλλο τρόπο. Ένα όμορφο τατουάζ λοιπόν για τους Σκορπιούς θα είναι η εικόνα ενός στιλέτου που δείχνει τη δύναμή τους, αλλά και την επικίνδυνη σεξουαλικότητα. Επίσης, τα τριαντάφυλλα αποτελούν ιδανικό τατουάζ για τον Σκορπιό – ένα όμορφο λουλούδι με προστατευτικές ακίδες.

τατουαζ για τον Σκορπιο με λουλουδι τριανταφυλλο

τατουαζ για τον ζυγο με σχεδιο στιλετου και τριανταφυλλα

τατουαζ για τον ζυγο με στιλετο και φεγγαρι

 

Τατουάζ για Τοξότη

Ποιο τατουάζ ταιριάζει στον Τοξότη; Έχετε πολλά χόμπι, κυριολεκτικά ένα ολόκληρο βουνό, στο οποίο προσθέτετε συνεχώς κάτι νέο. Για εσάς είναι πολύ σημαντικό να κάνετε πρώτοι μια ανακάλυψη ή να μάθετε κάτι ενδιαφέρον και, στη συνέχεια, να μοιραστείτε τις παρατηρήσεις και τα συμπεράσματά σας με όλους τους γύρω σας. Με τον ίδιο ζήλο αγαπάτε βιβλία και ταινίες. Τι τατουάζ να κάνετε; Οι αστρολόγοι συμβουλεύουν τους Τοξότες να χρησιμοποιούν για τατουάζ τους αγαπημένους τους χαρακτήρες από ταινίες ή κινούμενα σχέδια. Μπορεί να είναι ένας ήρωας παραμυθιού ή κάποιος από μια ταινία που σας επηρέασε στη λήψη σημαντικών αποφάσεων.

Οι Τοξότες είστε εθισμένοι στο να εξερευνάτε κάτι καινούργιο, να φροντίζετε να μάθετε τα μυστικά του και να μην παραλείπετε να αναφέρετε τα ευρήματά σας και τις ανακαλύψεις σας σε κάποιον άλλο. Συχνά ενδιαφέρεστε για ταινίες και μυθιστορήματα, ταυτίζοντας τους εαυτούς σας με τους βασικούς χαρακτήρες. Επομένως, ως τατουάζ, οι Τοξότες συνηθίζουν συχνά να αναπαριστούν στο σώμα τους χαρακτήρες από τα αγαπημένα τους παραμύθια ή ταινίες, που κάποτε ήταν εμπνευσμένοι από αυτά. Μπορεί να είναι ένα κατοικίδιο από την παιδική ηλικία ή ένα άτομο από μια μεταγενέστερη περίοδο, το οποίο αποτέλεσε παράδειγμα για αυτούς.

τατουαζ για τον τοξοτη με εναν ηρωα παραμυθιου

τατουαζ για τον τοξοτη με τους πειρατες της καραιβικης

τατουαζ με σχεδιο απο παραμυθι με ένα μικρο κοριτσι

Τατουάζ για Αιγόκερω

Ποιο τατουάζ ταιριάζει στον Αιγόκερω; Οι κύριες ιδιότητες του χαρακτήρα σας: η ικανότητα να κάνετε τα σωστά βήματα και η σταθερή εμπιστοσύνη που έχετε στον εαυτό σας σε οποιαδήποτε κατάσταση. Και σας αρέσουν οι άνθρωποι με παρόμοιες ιδιότητες, γιατί σας δίνουν το κίνητρο για νέα κατορθώματα. Τι τατουάζ να κάνετε; Στην περίπτωση σας, μια απεικόνιση της Σελήνης και του Ήλιου είναι κατάλληλη – δημιουργούν αρμονία και αλληλοσυμπληρώνονται. Επίσης, στο ζώδιό σας ταιριάζει ένα δέντρο που τείνει να αναπτυχθεί.

Οι Αιγόκεροι πάντα διέφεραν από τα άλλα σημάδια του Ζωδιακού για την αποφασιστικότητα και την ικανότητά τους να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις, σε όποια κατάσταση και αν βρίσκονται. Τους αρέσει να συναναστρέφονται άτομα που τους παρακινούν σε νέα επιτεύγματα. Γι’ αυτό το ζώδιο, το τατουάζ ενός δέντρου είναι τέλειο. Ένα δέντρο, το οποίο τείνει να μεγαλώνει και να είναι υψηλότερο κάθε χρόνο. Επίσης, ο Αιγόκερως μπορεί να κάνει τατουάζ με τον ήλιο και το φεγγάρι, που αλληλοσυμπληρώνονται αρμονικά στον ουρανό.

τατουαζ για τον αιγοκερω με σχεδιο απο ενα δεντρο φοινικα

τατουαζ για τον αιγοκερω με ηλιο και σεληνη, με το φεγγαρι στο δεξι χερι

Τατουάζ για Υδροχόο

Ποιό τατουάζ ταιριάζει στον Υδροχόο; Είστε ένα ονειροπόλο άτομο που αρνείται να αντιληφθεί την υπάρχουσα πραγματικότητα όπως πραγματικά είναι. Έχετε μια καλή μνήμη για σημαντικά γεγονότα, αγαπάτε ιστορίες με καλό τέλος, συνδέεστε με ζώα, αντικείμενα και κοντινά άτομα τόσο πολύ που συχνά φτάνετε στο σημείο να πληγώνεστε. Τι τατουάζ να κάνετε; Σχέδια με τα εξημερωμένα κατοικίδια ζώα σας. Επιπλέον, θα κάνετε τατουάζ με ονειροπαγίδες, για να διώξετε μακριά τις αρνητικές σκέψεις.

Οι Υδροχόοι είναι ονειροπόλα άτομα που συχνά ζουν σε έναν δικό τους κόσμο και όχι στην πραγματικότητα. Είναι προσκολλημένοι σε ανθρώπους, πράγματα και ζώα και δένονται με δυνατά συναισθήματα μαζί τους. Τους αρέσουν οι ιστορίες που έχουν αίσιο τέλος και θυμούνται ακριβώς κάθε λεπτό τα γεγονότα εκείνα, τα οποία ήταν εξαιρετικά σημαντικά για αυτούς. Στον Υδροχόο λοιπόν ταιριάζει να κάνει ένα τατουάζ με την εικόνα του κατοικίδιου ζώου του. Και του ταιριάζει η ονειροπαγίδα, που απομακρύνει τα κακά όνειρα.

τατουαζ με ονειροπαγιδα για να διωχνει τα κακα ονειρα

τατουαζ για υδροχοο με σκυλο και καρδουλα που δειχνει την αγαπη για το κατοικιδιο

τατουαζ για τον υδροχοο με πατουσες σκυλου και με λουλουδια σε σχημα καρδιας

Τατουάζ για Ιχθείς

Ποιό τατουάζ ταιριάζει στους Ιχθείς; Παρά την καλοσύνη και την ευγένειά σας, επιδεικνύετε μεγάλη επιμονή σε κρίσιμες καταστάσεις, μπορείτε να αποδείξετε το δικαίωμά σας να είστε εκεί που θεωρείτε απαραίτητο και να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας. Σε γενικές γραμμές, μπορείτε να υψώσετε το ανάστημά σας, εάν η κατάσταση το απαιτεί. Τι τατουάζ να κάνετε; Παρόλο που συνήθως θεωρείται ότι είναι φλεγματικά άτομα, οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας συχνά κάνουν προκλητικά τατουάζ, που εκπλήσσουν τους άλλους. Όσον αφορά τον εσωτερικό κόσμο σας, σημαίνει πολλά το σπαθί που απεικονίζεται στο σώμα. Είναι ένα σύμβολο του αγώνα και της αντιπαράθεσης. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε ένα σχέδιο με αστέρια, αλλά όχι με οποιαδήποτε χρώματα, αλλά με πολύ φωτεινά. Θα είναι ένδειξη ότι δεν θέλετε να υποκύψετε σε κανέναν και σκοπεύετε πάντα να είστε στην κορυφή.

Οι Ιχθείς είναι ήπιοι και ευγενικοί, αλλά αν το απαιτεί η κατάσταση, δείχνουν σταθερότητα και αρρενωπότητα. Σίγουρα μπορούν να ανορθώσουν τον εαυτό τους, αποδεικνύοντας τη δύναμη να υπερασπιστούν τα δικαιώματα τους όταν πρέπει. Επομένως, οι Ιχθείς, που πολλοί αντιλαμβάνονται ως «ψυχρά» άτομα, συχνά κάνουν «φανταχτερά τατουάζ», κάτι που εκφράζει πολύ τον εσωτερικό τους κόσμο. Τα τατουάζ μπορεί να είναι τα όμορφα σπαθιά ή τα λιγότερο επιθετικά αστέρια, τα οποία δείχνουν ότι οι Ιχθείς θέλουν να είναι στην κορυφή και δεν αφήνουν τους άλλους να τους πατήσουν.

τατουαζ για ιχθεις με σπαθι και ρητα που δειχνουν αυτοπεποιθηση και δυναμη

τατουαζ για ιχθεις με αστερια με χαρουμενα εντονα φωτεινα χρωματα

Σημείωση: Το παρόν άρθρο έχει καθαρά ψυχαγωγικό σκοπό και ο ιστότοπος μας σε καμία περίπτωση δεν προωθεί την ιδέα να κάνετε τατουάζ, αντίθετα σας συστήνει να ενημερωθείτε για τους τυχόν κινδύνους που ενέχει για τον οργανισμό σας. Πριν προχωρήσετε σε μια τέτοια απόφαση, σας συστήνουμε να λάβετε σχετική ενημέρωση από τον ιατρό σας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ