Με αυτό ζώδιο έχεις σχέση αγάπης και μίσους, πέρα από κάθε λογική!

Με αυτό ζώδιο έχεις σχέση αγάπης και μίσους, πέρα από κάθε λογική!

Πηγαίνει κάπου το μυαλό σου;

Σου προτείνω ένα ζώδιο με το οποίο θα μπορούσες κάλλιστα να έχεις μια σχέση αγάπης και μίσους πέρα από κάθε λογική.
Μερικές φορές κάποια ζώδια, σου γεννούν περίεργα και ανάμεικτα συναισθήματα. Για πάμε να δούμε αυτούς τους… kinky (ψιλοανώμαλους, μα γοητευτικούς) συνδυασμούς!

ΚΡΙΟΣ
Ιχθύς ή Σκορπιός
Ο Ιχθύς με αποσυντονίζει, ενώ ο Σκορπιός μου σπάει μεν τα νεύρα, αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ ότι έχει αυτό το κάτι που με τρελαίνει. Σαδομαζοχιστικά, τους θέλω και τους δυο.

ΤΑΥΡΟΣ
Τοξότης ή Ζυγός
Και με τους δυο έχω μια σχέση αγάπης-αδιαφορίας-άντε χάσου, αλλά αφού μιλάμε ανοιχτά, οφείλω να σου πω ότι μου ασκούν μια περίεργη γοητεία κι η σχέση μου μαζί τους, είναι μυστήρια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αιγόκερως ή Παρθένος
Δυο ζώδια της Γης και τα δυο θέλω να τα χαστουκίσω! Έλα όμως που τα κρυφοθαυμάζω αν και μου τη σπάνε. Αν έκανα δεσμό μαζί τους, θα ήταν θυελλώδης, αλλά θα γούσταρα τρελά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τοξότης ή Υδροχόος
Η πρώτη μου αντίδραση, είναι να τους χαστουκίσω. Καθώς όμως περνάει η ώρα, ανακαλύπτω ότι άνετα μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε μια απόλυτα μαζοχιστική σχέση μαζί τους…

ΛΕΩΝ
Κριός ή Αιγόκερως
Ναι, ναι, ναι. Ξέρω την θεωρία. Με τον Κριό πρέπει να ταιριάζω και να αγαπιέμαι. Ξεχνάς όμως πόσο τρομακτικά όμοιοι είμαστε και πόσο… εγωιστές και περήφανοι αμφότεροι. Με τον Αιγόκερω θα σφύριζα αδιάφορα, αν δεν είχε αυτόν τον καταραμένο αέρα υπεροχής. Τους αγαπομισώ και τους δυο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κριός ή Υδροχόος
Ο πρώτος ξυπνάει το ζώο μέσα μου ενώ ο δεύτερος με κάνει να θέλω να γίνω δολοφόνος. Και οι δυο παίζουν με τις ευαίσθητες χορδές μου, αλλά… μου αρέσει…

ΖΥΓΟΣ
Καρκίνος ή Σκορπιός
Ζώδια του Νερού που μπορούν άνετα να με φέρουν στα άκρα, να με κάνουν να αναρωτηθώ γιατί μπαίνω καν στον κόπο να ασχοληθώ μαζί τους. Η απάντηση απλή: μου ασκούν μια ηλίθια γοητεία και μισώ να το παραδεχτώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δίδυμοι ή Τοξότης
Με φέρνουν και οι δυο στα όρια μου. Αν δεν τους μισήσω, θα τους λατρέψω. Αν είναι να τους λατρέψω, θα πρέπει να έχω πάθει μετάλλαξη ή να έχουν τρελάνει το μυαλό μου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καρκίνος ή Υδροχόος
Στον πρώτο θέλω να ξεκολλήσω τον εγκέφαλό του και στο δεύτερο θέλω να θέσω υπαρξιακά ερωτήματα. Γιατί ο Καρκίνος κολλάει με ανθρώπους και καταστάσεις, ενώ ο Υδροχόος παρόλο που μου μοιάζει πολύ, έχει κάτι το στριφνό απάνω του, οεο; Φιλιά και χαστούκια και στους δυο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Λέων ή Ιχθύς
Ξύλο παίζω άνετα με τον πρώτο, ενώ με τον δεύτερο αισθάνομαι ενοχές που του υψώνω τη φωνή. Θα μπορούσα να κάνω kinky σχέση και με τους δυο, πέρα από κάθε λογική. Δεν υπάρχει λογική. Over.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κριός ή Καρκίνος
Και να πεις ότι ο πρώτος δεν έχει κοινά στοιχεία με εμένα, έχει. Μήπως εκεί χαλάει η συνταγή; Ο δεύτερος με εκπλήσσει; Πώς τα καταφέρνει και με ενοχλεί τόσο πολύ, με ξεπερνάει…

ΙΧΘΥΕΣ
Λέων ή Υδροχόος
Δεν καταλαβαίνω πώς στροφάρει ο Υδροχόος, αλλά με εξιτάρει σε βαθμό κακουργήματος αυτός ο αέρας του στιλ «καρφί δε δίνω», ενώ ο Λέοντας μου πατάει τον κάλο με την περισσή αυτοπεποίθηση του. Δεν ξέρω αν τους αντέχω ή όχι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ