Πιάσατε στα πράσα το σύντροφο να σας απατά; Πως θα αντιδράσει;

Πιάσατε στα πράσα το σύντροφο να σας απατά; Πως θα αντιδράσει;

Ανοίξατε την πόρτα και είδατε το σύντροφό σας τυλιγμένο με τα σεντόνια και στο πλάι του μια άγνωστη παρουσία; Συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια…

Ανοίξατε την πόρτα και είδατε το σύντροφό σας τυλιγμένο με τα σεντόνια και στο πλάι του μια άγνωστη παρουσία; Συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια… Γιατί μπορεί να φτάσει στην απιστία το κάθε ζώδιο και πώς θα αντιδράσει, αν το πιάσετε στα πράσα;

 

Κριός

Αν πιάσεις στα πράσα έναν Κριό, δεν υπάρχει περίπτωση να παραδεχτεί την απιστία του. Θα διαχωρίσει το σώμα από το …πνεύμα και θα προσπαθήσει να σε πείσει ότι η καρδιά και το μυαλό του ανήκουν μόνο σε εσένα! Τώρα, το αν θα καταφέρει να σε τουμπάρει, είναι άλλο θέμα. Πάντως, να ξέρεις πως μόνο εσένα αγαπά πραγματικά… Βοηθάει καθόλου αυτό;

 

Ταύρος

Τα φαινόμενα απατούν, ο Ταύρος όχι! Είναι απόλυτα σίγουρο ότι ο σύντροφός σας, που μόλις πιάσατε στο κρεβάτι είναι Ταύρος; Κι αν ναι, μήπως το προηγούμενο βράδυ σας είχε ζητήσει να χωρίσετε; Πριν αρχίσετε να ουρλιάζετε, ξεκαθαρίστε πρώτα αυτά τα δυο θεματάκια! Αν τίποτα από τα δυο δε συμβαίνει, δώστε του μια δεύτερη ευκαιρία!

Δίδυμοι

Δεν είναι και σπάνιο να πιάσεις ένα Δίδυμο να απιστεί. Είναι κατεργάρικο ζώδιο και η απιστία κυλάει στις φλέβες του. Δε φταίει αυτός, άλλωστε, είναι η διπλή φύση του ζωδίου του! Γι’ αυτό και όταν τον πιάσετε στα πράσα, όχι μόνο δε θα τα χάσει αλλά θα είναι κι έτοιμος να υπερασπιστεί τον εαυτό του με κάθε τρόπο. Παλιά μου τέχνη κόσκινο!

Καρκίνος

Ζητάτε και τα ρέστα; Ένας Καρκίνος θα σας απατήσει μόνο αν τον πληγώσετε. Αν τον πιάσετε επ’ αυτοφώρω, σίγουρα θα σας κάνει να το μετανιώσετε. Θυμάται πώς, πότε και γιατί τον πληγώσατε και φυσικά θα εξαπολύσει ένα δριμύτατο ‘‘κατηγορώ’’ εναντίον σας. Γι’ αυτό λοιπόν, πριν γυρίσετε το πόμολο και μπείτε, χτυπήστε καλού κακού την πόρτα.

 

Λέων

Δύσκολο, έως απίθανο να πιάσετε το Λέοντα να απιστεί! Όχι μόνο γιατί ξέρει να καλύπτει τα νώτα του, αλλά κυρίως επειδή σπάνια απιστεί. Μπορεί να υπερηφανεύεται για τις επιδόσεις του και τα φλερτ του, αλλά είναι μόνο λόγια. Αν γίνει όμως η στραβή και σας κάνει την κουτσουκέλα, θα σας ζητάει συγγνώμη μέχρι να βαρεθείτε να τον ακούτε και να του δώσετε άφεση αμαρτιών!

 

Παρθένος

Υπεράνω πάσης υποψίας. Σιγανό ποταμάκι ο Παρθένος, θα σας δείχνει με κάθε τρόπο την αγάπη του για να μην υποψιαστείτε και θα φροντίζει να καλύπτει σχολαστικά τα ίχνη της απιστίας του. Αν πιάσετε έναν Παρθένο να απιστεί, σίγουρα το καταφέρατε με την βοήθεια επαγγελματία ντεντέκτιβ. Όμως, κι εκείνη τη στιγμή της αποκάλυψης, θα υπάρχει μια ατράνταχτη δικαιολογία στο στόμα του που θα σας κολλήσει στον τοίχο.

 

Ζυγός

Από εδώ η γυναίκα μου, από εδώ το αίσθημά μου. Ο Ζυγός έχει ανάγκη από συνεχή επιβεβαίωση λόγω της ανασφάλειάς του. Αν τον πιάσετε στα πράσα όμως, δυστυχώς δεν πρόκειται να τρέξει πίσω σας, για να σας μεταπείσει με συγγνώμες. Ο,τι κάνουν, το κάνουν με πλήρη συνείδηση κι αν ζητήσετε εξηγήσεις, θα βρείτε το μπελά σας, γιατί τόσο καιρό δεν του δίνατε σημασία!

 

Σκορπιός

Σας την έσκασε. Εσείς νομίζετε ότι αν παρακολουθείτε έναν Σκορπιό συνεχώς, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον πιάσετε να απιστεί! Αναρωτιέστε τόσο πάθος που το διοχετεύει. Πέφτετε έξω όμως, γιατί είναι από τα πιο πιστά ζώδια και μην σας ξεγελάει το μυστήριο που φαίνεται ζωγραφισμένο στα μάτια του. Αν κάποια στιγμή παρασυρθεί και απιστήσει, θα προσπαθήσει να σας πείσει ότι δεν έχει σχέση με εσάς αυτή η κίνηση. Μπα; Και με ποιον έχει να κάνει;

 

Τοξότης

Δεν είναι αυτό που νομίζεις! Με μια απίστευτη ψυχραιμία θα σας αραδιάσει ένα κάρο δικαιολογίες, αμπαλαρισμένες με μπόλικες λέξεις αγάπης και πάθους. Θα σας βομβαρδίσει μέχρι τελικής πτώσης με εξηγήσεις για τη λάθος κίνησή του. Η αλήθεια είναι πως το πιο φιλελεύθερο ζώδιο δεν μπορείς να το μαντρώσεις. Στο χέρι σας είναι να του δώσετε μια δεύτερη (ή και τρίτη) ευκαιρία!

Αιγόκερως

Πιάσατε τον Αιγόκερω σύντροφό σας να απιστεί; Εύγε, γιατί βρεθήκατε ενώπιον ενός σπάνιου γεγονότος! Δεν είναι τέτοιος τύπος, έχει τρομερό αυτοέλεγχο και αυτοσυγκράτηση και δύσκολα θα ενδώσει σε πειρασμούς. Στην περίπτωση που το κάνει όμως, τα χάνει εντελώς. Θα αρχίσει να τρέμει σαν το ψάρι, θα τρομάξει πιο πολύ από ο,τι εσείς και θα σας κοιτάζει σα χάνος. Δεν του πάει η απιστία, δώστε του μια δεύτερη ευκαιρία και δε θα το ξανακάνει!

 

Υδροχόος

Συγνώμη, με παρακολουθείς; Αυτή είναι η πρώτη λέξη που θα σας πει ένας Υδροχόος, αν τον πιάστε σε τρυφερές περιπτύξεις με κάποιο τρίτο άτομο. Ένα είναι σίγουρο, θα φροντίσει με απόλυτη επιτυχία να βγει κι από πάνω. Θα σας κατηγορήσει με απίστευτο θράσος, για έλλειψη εμπιστοσύνης, για παραβίαση της προσωπικής του ζωής και άλλα τέτοια ωραία! Όπως καταλάβατε, άκρη δε θα βγάλετε. Στο τέλος, θα ζητήσετε και συγγνώμη!

 

Ιχθείς

Είναι να τον λυπάστε. Αν τον πιάσετε στα πράσα θα κλάψει, θα αυτομαστιγωθεί, θα σας ακολουθήσει γονατιστός μέχρι το σπίτι, λες και το έχει τάμα. Θα εκλιπαρεί με κάθε μέσο για συγχώρεση, θα ισχυριστεί ότι ήταν μια στιγμή αδυναμίας που δεν πρόκειται να ξανασυμβεί ποτέ! Ένα είναι σίγουρο, πως με το πες-πες θα σας τουμπάρει στο τέλος!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ