Ο Μπραντ Πιτ στις διαδηλώσεις για τον Τζορτζ Φλόιντ – Δείτε φωτογραφίες

Ο Μπραντ Πιτ στις διαδηλώσεις για τον Τζορτζ Φλόιντ – Δείτε φωτογραφίες

Ο ηθοποιός φόρεσε το κράνος του και καβάλησε την εντυπωσιακή μηχανή του φτάνοντας με άνεση στην πρώτη γραμμή από το πλήθος των 50.000 ατόμων

Στο πλευρό άλλων διασήμων που βρέθηκαν να διαδηλώνουν στην καρδιά του Χόλιγουντ για τον Τζορτζ Φλόιντ βρέθηκε ο Μπραντ Πιτ – μόνο που διάλεξε έναν άκρως πρωτότυπο τρόπο για να μπορέσει να διασχίσει με άνεση τα πλήθη.

Φόρεσε το κράνος του και καβάλησε την εντυπωσιακή μηχανή του φτάνοντας με άνεση στην πρώτη γραμμή από το πλήθος των 50.000 ατόμων οι οποίοι έδωσαν ένα εντυπωσιακό παρών, διαδηλώνοντας ειρηνικά και χωρίς επεισόδια.

Αρχικά κανείς δεν μπορούσε να αναγνωρίσει τον διάσημο ηθοποιό – και έπρεπε να βγάλει το κράνος για να δουν ότι πίσω από τη μοβ μάσκα και με t-shirt με το όνομα του αδικοχαμένου Φλόιντ κρυβόταν ο Μπραντ Πιτ, γνωστός για τις κοινωνικές ευαισθησίες του αλλά και τα αντι-τραμπικά του αισθήματα.

Brand_Pitt1
Brand_Pitt

Σε μια αποκλειστική φωτογραφία που τράβηξε η «Daily Mail» διακρίνεται ο ηθοποιός καθώς φτάνει στην πορεία διαμαρτυρίας όπου έμεινε -σημειωτέον- μέχρι το τέλος και μετά καθώς προχωράει μαζί με το πλήθος. Γνωστός λάτρης των μηχανών, τις οποίες δεν αποχωρίζεται ποτέ διαθέτοντας μια ήδη τεράστια συλλογή, δεν θα μπορούσε να βρει άλλον τρόπο για να κάνει μια όντως εντυπωσιακή εμφάνιση. Κράτησε πάντως τις αποστάσεις και δεν έβγαλε τη μάσκα, ούτε τα γάντια του.

Brand_Pitt2

 

Εννοείται βέβαια ότι δεν πέρασε απαρατήρητος από τα πλήθη και όπως δήλωσε η Άρι Χοντάι, μια από τις παρευρισκόμενες που έτυχε να είναι κοντά «ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που συμμετείχε στη διαδήλωση-και πανέμορφος».

Δεν ήταν, εννοείται μόνος, αφού στη διαδήλωση συμμετείχαν και άλλα μεγάλα ονόματα αν και ο ίδιος δεν συνοδευόταν από την αγαπητικιά του Alia Shawkat, με την οποία λέγεται ότι συζεί πάνω από ένα χρόνο. Βέβαια πολλοί είναι αυτοί που επιμένουν ότι η ιστορία με την Τζένιφερ Άνιστον δεν έχει τελειώσει καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουν δει μαζί σε διάφορα διάσημα στέκια του Χόλιγουντ.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Μπραντ Πιτ φαίνεται να διάγει την καλύτερη περίοδό του μετά τον χωρισμό, όντας ανανεωμένος και έχοντας ήδη τον τελευταίο χρόνο στο ενεργητικό του μια σειρά από πετυχημένες ταινίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ