Πασίγνωστη τραγουδίστρια χωρίζει μετά από 7 χρόνια γάμου

Πασίγνωστη τραγουδίστρια χωρίζει μετά από 7 χρόνια γάμου

Και όμως συνέβη

Ο κόσμος του Hollywood, αλλά και της ελληνικής showbiz έχει δεχθεί βαθύ πλήγμα όλο αυτό το διάστημα του 2020, αφού οι ειδήσεις για χωρισμούς είναι περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά. Το 2020 δεν μας έχει φερθεί καθόλου καλά είναι η αλήθεια μέχρι τώρα, και γι’ αυτό κάθε φορά που ακούμε κάποια χαρούμενη είδηση πραγματικά το σοκ μας, αλλά και η χαρά μας, είναι τεράστια. Ωστόσο και αυτήν τη φορά σήμερα ερχόμαστε με ένα στενάχωρο νέο που αφορά έναν χωρισμό. Τον χωρισμό πασίγνωστης τραγουδίστριας του Hollywood, η οποία αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στον γάμο της έπειτα από 7 ολόκληρα χρόνια.

Ήταν Οκτώβριος του 2013, όταν η τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης μπροστά σε αγαπημένους τους φίλους και συγγενείς. Η 38χρονη τραγουδίστρια και ο 43χρονος manager έχουν αποκτήσει μαζί και δύο παιδιά, την 5 ετών River Rose και τον 4 ετών Remington Alexander, με την τραγουδίστρια να αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή της, πως ήθελε κι άλλα παιδάκια ενώ ο σύζυγός της όχι. Εκείνος άλλωστε έχει ακόμη δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του με τη Melissa Ashworth, τη Savannah και τον Seth.

Ο λόγος για τον χωρισμό και το διαζύγιό τους ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός, όμως η Kelly Clarkson έκανε αίτηση διαζυγίου στις 4 Ιουνίου, ενώ επίσης πρόσφατα έβαλαν προς πώληση και το σπίτι τους στην Καλιφόρνια, αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι εκπρόσωποι του ζευγαριού δεν έχουν κάνει κάποιου άλλου είδους δήλωση εκ μέρους τους, φαίνεται όμως πως ο χωρισμός τους είναι μάλλον οριστικός και αμετάκλητος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ