Η Μαρία Σάκκαρη ποζάρει με μαγιό και δεν υπάρχουν λέξεις για το κορμί της

Η Μαρία Σάκκαρη ποζάρει με μαγιό και δεν υπάρχουν λέξεις για το κορμί της

Μα πόσο συγκλονιστική

Η Μαρία Σάκκαρη είναι ένα από τα κορίτσια του αθλητισμού που έχουν καταφέρει να διαπρέψουν. Το ταλέντο της στο τένις δεν μπορούσε να κρυφτεί ήδη από μικρή ηλικία και, έχοντας για μαμά την Αγγελική Κανελλοπούλου, πρωταθλήτρια του χώρου, πώς να εξελιχθούν τα πράγματα διαφορετικά από αυτό που βλέπουμε μπροστά μας και στις επίσημες κατατάξεις των παικτριών;

Η Μαρία, όπως είναι φυσικό, έχει ένα απίστευτα γυμνασμένο σώμα. Για να βρίσκεται στο επίπεδο του τένις που είναι σήμερα, αυτό είναι κάτι μάλλον επιβεβλημένο ώστε να μπορεί να αποδίδει τη δύναμη, την ταχύτητα και την αντοχή που χρειάζονται τα παιχνίδια.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η αθλήτρια μοιράζεται πολύ συχνά τα προγράμματα και τις ασκήσεις που ακολουθεί με τον προπονητή της και το μόνο σίγουρο είναι ότι, βλέποντας το θέαμα, εξηγείται πολύ καλά η φυσική και σωματική της κατάσταση.

Πρόσφατα, όμως, το πανέμορφο κορίτσι είπε να χαλαρώσει και να απολαύσει μερικές βουτιές τώρα που μπήκε το καλοκαίρι. Έβαλε, λοιπόν το μαγιό της, πόζαρε στην κάμερα και μας άφησε χωρίς λόγια μπροστά στο συγκλονιστικό της κορμί.

Φυσικά, τη βλέπουμε με τα αθλητικά της, οπότε γνωρίζουμε τις αναλογίες της, όμως, κάτι φορές όπως αυτή, η εικόνα μιλάει από μόνη της.

Δες την εν λόγω φωτογραφία στην παρακάτω gallery.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ