Η λίστα με τους χειρότερους κωδικούς που έβαλες

Η λίστα με τους χειρότερους κωδικούς που έβαλες

Και μετά παραπονιόμαστε γιατί κάνουν πάρτι οι χάκερς…

Σε έναν κόσμο που οι συναλλαγές, η επικοινωνία, το σεξ και χίλια-δύο άλλα πράγματα υλοποιούνται μέσα από το μαγευτικό ίντερνετ, η υποκλοπή προσωπικών δεδομένων δεν είναι η εξαίρεση. Είναι ο κανόνας. Όλες οι πλατφόρμες εκεί έξω, ζητούν ένα μόνο πράγμα: να βάλουμε έναν δυνατό κωδικό για να προστατέψουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς. Οπωσδήποτε, δεν έχουμε πάντα φαντασία για να βάλουμε κάτι αρκετά καλό, αλλά είναι και εκείνες οι περιπτώσεις που αποδεικνύουν ότι δεν έξυσες το κεφάλι σου ούτε 3 δευτερόλεπτα για να σκεφτείς.

Κάπως έτσι προκύπτει και φέτος -όπως κάθε χρόνο- η λίστα με τους χειρότερους κωδικούς που έβαλαν οι χρήστες. Που την κοιτάς και σκέφτεσαι πως γίνεται οι χάκερς να μην τους τα έχουν σηκώσει όλα. Ακολουθούν τα πρώτα 10 αναλυτικά.

1. 123456
2. password
3. 123456789
4. 12345678
5. 12345
6. 111111
7. 1234567
8. sunshine
9. qwerty
10. iloveyou

Εντάξει, δεν είναι ότι πέφτουμε από τα σύννεφα με τις επιλογές, αλλά στεκόμαστε λίγο στο sunshine και ευελπιστούμε ο κόσμος να τα βλέπει όλα ρόδινα. Αξίζει να αναφερθούν και οι επιλογές Donald και Charlie που βρίσκονται μέσα στις 25αδα και που κανείς δεν ξέρει τι σημαίνουν. Αλήθεια, τι φάση με το Donald;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ