Στενός συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή έχασε την ακοή του

Στενός συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή έχασε την ακοή του

Οι φωτογραφίες του από το νοσοκομείο -Το πρόβλημά του αντιμετωπίστηκε με επιτυχία

Μια δύσκολη κατάσταση αντιμετώπισε στενός συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή ο οποίος ξαφνικά έχασε την ακοή του. Ο Χρήστος Βαρθαλίτης δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram φωτογραφίες από το νοσοκομείο και μέσω της λεζάντας αποκάλυψε πως έχασε αιφνιδίως την ακοή του. Η γιατρός του κατάφερε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα και τώρα ο δημοσιογράφος αναρρώνει.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Μια δύσκολη για εμένα εβδομάδα ξεκίνησε περίεργα αλλά φαίνεται ότι ολοκληρώνεται γλυκά! Αιφνίδια απώλεια ακοής με ανάγκασε να νοσηλευτώ χωρίς καμία δυνατότητα επιλογής ή αναβολής! Η γιατρός μου αντιμετώπισε με επιτυχία το ξαφνικό πρόβλημα υγείας μου και όλα «ακούγονται» καλύτερα πλέον ευτυχώς ! Περαστικά μέσα από την καρδιά μου σε όσους αντιμετωπίζουν την οποιαδήποτε ασθένεια! Υγεία και αγάπη».

View this post on Instagram

Μια δύσκολη για εμένα εβδομάδα ξεκίνησε περίεργα αλλά φαίνεται ότι οκοκληρώνεται γλυκά! Αιφνίδια απώλεια ακοής με ανάγκασε να νοσηλευτώ χωρίς καμία δυνατότητα επιλογής ή αναβολής ! Η Γιατρός κυρία Μούντριχα στο «Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο» αντιμετώπισε με επιτυχία το ξαφνικό πρόβλημα υγείας μου και όλα «ακούγονται» καλύτερα πλέον ευτυχώς ! Περαστικά μέσα από την καρδιά μου σε όσους αντιμετωπίζουν την οποιαδήποτε ασθένεια! Υγεία και αγάπη!!

A post shared by Christos Varthalitis (@christosvarthalitis) on

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ