Τα 3 ζώδια που είναι πολύ επιλεκτικά με το φαγητό τους

Τα 3 ζώδια που είναι πολύ επιλεκτικά με το φαγητό τους

Δεν θα φάνε ό,τι να'ναι

Είναι τα ζώδια εκείνα που δεν καταδέχονται να φάνε οποιοδήποτε φαγητό τους σερβίρεις. Είναι τύποι… επιλεκτικοί έως και ιδιότροποι. Τους αρέσουν οι γεύσεις, οι μυρωδιές και για εκείνους το κάθε πιάτο είναι η απόλυτη ηδονή. Κάποιοι τους θεωρούν υπερβολικούς, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτά τα άτομα ξέρουν να τρώνε.

ΤΑΥΡΟΣ
Αν θέλεις να φας καλά, τότε άφησε έναν Ταύρο να σου μαγειρέψει. Το ζώδιο αυτό δεν είναι τόσο της ποσότητας, όσο της ποιότητας στο φαγητό. Λατρεύει τα γλυκά και μπορεί ακόμα και να τρέφεται εξ ολοκλήρου μόνο με αυτά. Έτσι και τους πεις να φάει σαλάτα ή κάτι άνοστο και ανάλατο να ξέρεις ότι αυτόματα έχεις γίνει εχθρός του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Παρθένος είναι επιλεκτική, σχεδόν ιδιότροπη παντού, δεν θα ήταν στο φαγητό της; Πολλά άτομα που είναι vegan ανήκουν στο ζώδιο αυτό, γιατί μεταξύ άλλων έχουν και μια μεγάλη αδυναμία στα ζώα και τους φαίνεται δολοφονικό το να τα τρώνε. Η Παρθένος είναι κι εδώ επικριτική. Το ένα θα της ξινίζει και το άλλο θα της βρωμάει. Πάντως όπως και να έχει, ακριβώς επειδή είναι τελειομανής, το φαγητό που θα καταναλώσει θα πρέπει να είναι πεντανόστιμο και υπέροχο και οπτικά για να το απολαύσει.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Λένε ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Αυτό ισχύει 100% για τους Καρκίνους. Λατρεύουν το φαγητό, είναι εξαιρετικοί μάγειρες (ανταγωνίζονται επάξια τους Ταύρους) και δεν καταδέχονται να φάνε ότι να ‘ναι. Μάλιστα οι περισσότεροι δε… συγκινούνται με το πρόχειρο φαγητό (junk food), όσο με ένα καλομαγειρεμένο, παραδοσιακό πιάτο. Θέλουν να είναι γευστικό, μπόλικο σε ποσότητα και να το ευχαριστηθούν με την ψυχή τους. Το να πηγαίνουν σε καλά εστιατόρια είναι απόλαυση για εκείνους και μια καλή ιδέα για έξοδο και διασκέδαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ