Αυτό το φόρεμα της Σίσσυς Χρηστίδου έχει φτιαχτεί για τα βράδια στην Αθήνα

Αυτό το φόρεμα της Σίσσυς Χρηστίδου έχει φτιαχτεί για τα βράδια στην Αθήνα

Ένα υπέροχο, maxi φόρεμα που θα αγαπήσεις.

Με την αλλαγή της εποχής, το shopping σχεδόν δεδομένα μας καλεί. Να ανανεώσουμε λίγο την ντουλάπα μας και μαζί με αυτήν να νιώσουμε κι εμείς μία πιο φρέσκια και καλοκαιρινή διάθεση. Τα αέρινα υφάσματα σε φούστες και φορέματα έχουν την τιμητική τους κι εμείς ψάχνουμε διαρκώς νέες επιλογές που θα μας εκφράζουν και θα μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα φορώντας τα.

Δυστυχώς, κάποιες φορές κολλάμε πολύ και δεν μπορούμε να σκεφτούμε διαφορετικές επιλογές από τις κλασικές μας, αυτές που γκουγκλάρουμε κατευθείαν κάθε φορά που θέλουμε να ψωνίσουμε, κι έτσι καταλήγουμε στα ίδια και τα ίδια.

Εδώ κάπου έρχονται οι αγαπημένες μας celebrities. Οι διάσημες που με τη βοήθεια της ομάδας τους δημιουργούν φανταστικά looks, όχι μόνο για τις ίδιες, αλλά και για να εμπνευστούν οι θαυμαστές τους. Σε αυτές ακριβώς ανήκει και η Σίσσυ Χρηστίδου που με τις εμφανίσεις της στο Έλα Χαμογέλα κάθε σαββατοκύριακο προσθέτει άλλο ένα ρούχο στη λίστα του shopping μας.

Χτες, συγκεκριμένα, η πανέμορφη παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή φορώντας ένα εκπληκτικό φόρεμα σε maxi γραμμή με V ντεκολτέ και μόλις το είδαμε φανταστήκαμε να το τοποθετούμε στην κρεμάστρα και κατευθείαν στα αποκτήματά μας. Ο συνδυασμός του print και των χρωμάτων ήταν άψογος και μάλλον θα κάνει τα βράδια στην Αθήνα λίγο πιο στιλάτα.

Δες το φόρεμα και πού θα το βρεις στην παρακάτω gallery.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ