Η Μαρέβα Μητσοτάκη εντυπωσιάζει με το απαράμμιλο στιλ της στη Σαντορίνη

Η Μαρέβα Μητσοτάκη εντυπωσιάζει με το απαράμμιλο στιλ της στη Σαντορίνη

Ένα πολύ λειτουργικό outfit για όλες τις περιστάσεις της καθημερινότητας.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη είναι σήμερα η «Πρώτη Κυρία» της χώρας μας, στεκόμενη στο πλευρό του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, πάνω από δύο δεκαετίες. Η ίδια έχει αποφοιτήσει από τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Harvard και το 2012 την είδε να ιδρύει μαζί με τη φίλη της Δήμητρα Κολοτούρα το γνωστό σε όλους σήμερα brand ρούχων Zeus + Dione.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη ήταν πάντα μία πολύ κομψή και στιλάτη γυναίκα, με τις εμφανίσεις που έκανε όλο αυτό το διάστημα να αποτελούν τη μεγαλύτερη απόδειξη αυτού.

Αυτές τις μέρες, η σύζυγος του πρωθυπουργού βρέθηκε σε δύο υπέροχες περιοχές της Ελλάδος, πρώτα στο Καστελόριζο για τους εθελοντές για τη μάχη απέναντι στον κορονοϊό και, έπειτα, στη Σαντορίνη, όπου ήταν και ο γιος του ζευγαριού, Κωνσταντίνος.

Στο πανέμορφο νησί βρισκόταν και η καλή της φίλη, Τζένη Μπαλατσινού, η οποία και ανέβασε μία φωτογραφία τους με ένα μαγευτικό φόντο να τη στολίζει.

Αυτό που δεν μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε ήταν, φυσικά και για μία ακόμα φορά, το απαράμιλλο στυλ της συνιδρύτριας του Zeus + Dione. Όλο το look της συνδύαζε την κομψότητα με μία πιο μοντέρνα κλασική ματιά και σίγουρα αποτελεί ένα σύνολο πολύ λειτουργικό για διάφορες περιστάσεις της καθημερινότητας.

Μπες στην παρακάτω gallery για να το δεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ