Βίκυ Καγιά: Η κολασμένη πόζα με μαγιό που είναι κατευθείαν για το GNTM

Βίκυ Καγιά: Η κολασμένη πόζα με μαγιό που είναι κατευθείαν για το GNTM

Η πανέμορφη κριτής απογείωσε τη λήψη.

Είναι διάσημη, λαμπερή, εντυπωσιακή, με μία καριέρα στον χώρο του modelling που μετράει χρόνια παρουσίας. Η Βίκυ Καγιά, αυτήν τη στιγμή, είναι ένα από τα πιο hot ονόματα της showbiz, όμως, έκανε τα πρώτα της βήματα σε ηλικία μόλις 14 ετών για καμπάνιες και περιοδικά. Στη συνέχεια, η καριέρα της άρχισε να απογειώνεται, με την ίδια να συμμετέχει σε πολλά διαφημιστικά και τελικά να βρίσκεται σε πόλεις του εξωτερικού, όπως Λονδίνο και Παρίσι, για να δουλέψει επαγγελματικά στον χώρο.

Από το 2006 που έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, ο κόσμος δεν τη χορταίνει στη μικρή οθόνη, γι’ αυτό και δε σταμάτησε να αναλαμβάνει εκπομπές, με πρόσφατη επιτυχία της το Greece’s Next Top Model, όπου ήταν κριτής μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Άγγελο Μπράτη και τον Δημήτρη Σκουλό.

Η χρόνια εμπειρία της στον χώρο την έκανε το καταλληλότερο άτομο για να συμβουλεύει τα κορίτσια που δοκίμαζαν τις δυνάμεις τους και που έψαχναν έναν μέντορα για να τις καθοδηγήσει, ώστε να προχωρήσουν και κάποιες να φτάσουν στον μεγάλο τελικό.

Η Καγιά, που στα 41 της χρόνια έχει καταφέρει να διατηρεί ένα αψεγάδιαστο σώμα κι ένα συγκλονιστικό κορμί, ανέβασε χτες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με μαγιό και όλο το θέαμα -πόζα, μπικίνι, κορμί- ήταν απίστευτο.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τη δεις.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ