Η Νικολέττα Ράλλη γέννησε: Όλες οι λεπτομέρειες και το όνομα του μωρού

Η Νικολέττα Ράλλη γέννησε: Όλες οι λεπτομέρειες και το όνομα του μωρού

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε η Νικολέττα

Χαρμόσυνα νέα! Η Νικολέττα Ράλλη έγινε μαμά για πρώτη φορά! Η δικιά μας Νικολέττα έφερε στον κόσμο την κορούλα της την Πέμπτη 11 Ιουνίου και μητέρα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας.

Στις αρχές του 2020 και συγκεκριμένα στις 24 Ιανουαρίου 2020, η Νικολέττα μας είχε αποκαλύψει τα ευχάριστα νέα της πρώτης της εγκυμοσύνης όπως και το ότι περιμένει ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Πατέρας του παιδιού της παρουσιάστριας και blogger του Queen.gr είναι ο επιχειρηματίας Μιχάλης Ανδρούτσος με τον οποίο η σχέση ήταν καρμική και πλήρης από την πρώτη στιγμή.

Η Νικολέττα ήταν έτοιμη για τον τοκετό και οι τελευταίες εβδομάδες αναμονής βρήκαν την Νικολέττα να ετοιμάζει την τσάντα για το μαιευτήριο και ανυπομονεί να γνωρίσει την κορούλα της. Η Νικολέττα έφερε στον κόσμο την κόρη της με καισαρική τομή και η μικρή ζύγιζε 3.500 κιλά.

Η νέα μαμά φρόντισε σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της να γυμνάζεται και να τρέφεται υγιεινά ενώ δεν σταμάτησε να κάνει και μασάζ. Η παρουσιάστρια δεν έχει βγει ακόμα από το μαιευτήριο αλλά είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Όσο για το όνομα της μικρής; Αυτό το είχε αποκαλύψει και στον Νίκο Μουτσινά και δεν έχει αλλάξει την απόφασή της! Η μικρή θα πάρει το όνομα Σοφία. Νικολέττα να σας ζήσει και να είναι καλότυχη και υγιής!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ