Με ποιες γυναίκες επικοινωνούν άψογα από την αρχή οι άντρες

Με ποιες γυναίκες επικοινωνούν άψογα από την αρχή οι άντρες

4 ζωδιακοί συνδυασμοί που επικοινωνούν τέλεια στη σχέση.

Καλώς ή κακώς, δεν φτάνει μόνο ο έρωτας και το πάθος για να πεις ότι μία σχέση είναι καλή.

Υπάρχει και ένα άλλο βασικότατο κομμάτι, που λέγεται επικοινωνία.

Και αυτό είναι σίγουρα κάτι που χτίζεται σιγά σιγά. Ανακαλύπτεις το νέο σου αμόρε και μαθαίνεις πώς λειτουργεί.

Υπάρχουν όμως και μερικά ζώδια που δεν χρειάζονται χρόνο προκειμένου να επικοινωνήσουν σε άλλα επίπεδα.

Δες ποιες γυναίκες δεν ταιριάζουν με τον Ιχθύ.

Μιλούν την ίδια γλώσσα και αναγνωρίζονται μεταξύ τους από την αρχή της σχέσης.

Δημιουργούν ένα πολύ ισχυρό δέσιμο, επικοινωνούν βαθιά και νιώθουν ότι βρήκαν έναν άνθρωπο να τους καταλαβαίνει. Ποιοι είναι λοιπόν οι ζωδιακοί συνδυασμοί που βρίσκονται στην ίδια σελίδα;

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις ποιοι είναι αυτοί οι ζωδιακοί συνδυασμοί:

Λέων-Τοξότης. Τα ζώδια που δεν φιλτράρουν τις σκέψεις του. Λένε τα πράγματα ακριβώς ως έχουν και σου πετάνε την αλήθεια μέσα στα μούτρα. Από την άλλη, είναι μία χρήσιμη αρετή, γιατί ξέρεις ότι δεν πρόκειται να σου πουν ψέματα και το εκτιμούν πολύ μεταξύ τους. Για τον Λέοντα και τον Τοξότη, αυτός ο τρόπος επικοινωνίας είναι ο καλύτερος και έτσι μαθαίνουν να εμπιστεύονται και να ανοίγονται από την αρχή.

Καρκίνος-Ιχθύς. Εδώ μιλάμε για τα πιο συναισθηματικά και ευαίσθητα ζώδια που υπάρχουν. Ο Καρκίνος και ο Ιχθύς δεν θα ντραπούν να κλάψουν μπροστά σου, πόσω δε μάλλον μεταξύ τους. Με το που γνωριστούν, αντιλαμβάνονται αμέσως ότι έχουν απέναντί τους μία αδερφή ψυχή. Έναν άνθρωπο που τους καταλαβαίνει χωρίς να πρέπει να απολογηθούν για αυτό που είναι. Καλωσόρισες συναίσθημα (και αντίο λογική).

Δίδυμοι-Κριός. Όταν αυτά τα δύο ζώδια συναντιούνται, υπάρχει άμεση πνευματική διέγερση. Ο Κριός είναι παθιασμένος και περιπετειώδης, ενώ όποιος ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων, αναζητά έναν σύντροφο που θα τον ιντριγκάρει. Από την αρχή της σχέσης, ανταλλάσσουν ιδέες για ταξίδια, για τα όνειρα που κάνουν, και όλα αυτά με τεράστιο ενθουσιασμό. Αυτή τους η συμβατότητα τους επιτρέπει να αποκτήσουν βαθύτερη σύνδεση και επικοινωνία.

Παρθένος-Αιγόκερως. Άλλος ένας συνδυασμός που «σκοτώνει» και που χαρακτηρίζεται από ωμή ειλικρίνεια. Τόσο ο Παρθένος, όσο και ο Αιγόκερως, δεν εκτιμούν έναν άνθρωπο που θα τους χρυσώσει το χάπι και δεν θα τους πει την αλήθεια, έτσι όπως είναι. Αρκετά λογικοί και προσγειωμένοι και οι δύο, είναι ένας συνδυασμός που λειτουργεί από την αρχή, γιατί υπάρχει άμεση και ειλικρινής επικοινωνία. Καλωσόρισες λογική (και αντίο συναίσθημα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ