Αυτό είναι το εργαλείο για να τσεκάρεις αν οι εφαρμογές που έχεις στο κινητό του είναι ασφαλείς

Αυτό είναι το εργαλείο για να τσεκάρεις αν οι εφαρμογές που έχεις στο κινητό του είναι ασφαλείς

Η Kaspersky δίνει πρόσβαση σε όλους στο εργαλείο της για έλεγχο των Android εφαρμογών.

Όσοι χρησιμοποιούν αρκετά τα smartphones τους έχουν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τους, μία φοβία πως κάποιος παρακολουθεί τη συσκευή τους και προσπαθήσει να κλέψει τα προσωπικά τους δεδομένα. Κακά τα ψέματα σε όλες τις ταινίες του Hollywood, οι παρακολουθήσεις και οι εντοπισμοί γίνονται μέσω των κινητών τηλεφώνων.

Πλέον γίνεται πιο εύκολο να τσεκάρει κανείς αν οι εφαρμογές Android, που έχει κατεβάσει στη συσκευή του, είναι ασφαλείς. Η Kaspersky δίνει πρόσβαση σε όλους στο εργαλείο της για έλεγχο των Android εφαρμογών, το Kaspresso, το οποίο είναι πολύ εύκολο στη χρήση.  Το εργαλείο βέβαια απευθύνεται κυρίως σε mobile προγραμματιστές αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο των εφαρμογών πριν κυκλοφορήσουν στην αγορά. Αυτό μειώνει σημαντικά τον απαιτούμενο χρόνο για τον έλεγχο της εφαρμογής χωρίς να φοβούνται ότι θα παραβλέψουν κάποιο bug.

Στα δύο μεγάλα τεχνολογικά συνέδρια -Mobilization IX και Codemotion Berlin 2019- το εργαλείο έλαβε πολύ θετικά σχόλια και πλέον οι mobile προγραμματιστές μπορούν να μας εγγυηθούν ότι οι εφαρμογές τους θα είναι πιο ασφαλείς. Πολλά απ’ τα θέματα που δεν είναι εύκολο να τσεκάρουν οι προγραμματιστές στις εφαρμογές κινητών στη συνέχεια δημιουργούν προβλήματα στη χρήση τους, όπως δυσλειτουργίες στο user experience ή περίπλοκες δομές. svg%3E

Με αυτό το εργαλείο, πλέον οι εφαρμογές Android θα είναι καλύτερα στημένες, αφού το Kaspresso υπόσχεται να εντοπίζει όλα τα πιθανά προβλήματα.

Το εργαλείο βασίζεται σε δύο βιβλιοθήκες για τη δημιουργία αυτοματοποιημένων Android δοκιμών, τις Espresso και Kakao. «Αποφασίσαμε να καταστήσουμε το Kaspresso διαθέσιμο δημοσίως, καθώς η δημιουργία ενός πλαισίου για αυτοδοκιμές απαιτεί πολλή προσπάθεια και πόρους. Επιπλέον, τα εργαλεία αυτοδοκιμής για το Android απλοποιούν τις ζωές των mobile προγραμματιστών.

Προσπαθήσαμε να συνδυάσουμε τους καλύτερους πόρους και πρακτικές σε ένα εργαλείο και να προσθέσουμε τις δικές μας βέλτιστες πρακτικές και εμπειρίες σε αυτό. Ελπίζουμε ότι με τη βοήθεια του Kaspresso, οι προγραμματιστές mobile εφαρμογών θα δημιουργήσουν καλύτερες και πιο αξιόπιστες εφαρμογές Android. Θεωρούμε επίσης ότι οι χρήστες και ολόκληρη η βιομηχανία θα επωφεληθούν από αυτό», σημείωσε ο Victor Yablokov, Head of Mobile Products Development στην Kaspersky.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ