Είναι συγκλονιστικό το πόσο έχει αλλάξει το σώμα της Μαρίας Μπεκατώρου

Είναι συγκλονιστικό το πόσο έχει αλλάξει το σώμα της Μαρίας Μπεκατώρου

Η Μαρία παραδέχτηκε πως τα κιλά παίζουν ρόλο στη διάθεσή της

Μόλις χθες η Μαρία Μπεκατώρου έκανε την πιο εντυπωσιακή Live εμφάνισή της στην Φαίη Σκορδά και στο Πρω1νό του ΑΝΤ1. H παρουσιάστρια δεν έκρυψε την χαρά της για την αδυνατισμένη της εικόνα και τόνισε χαρακτηριστικά στην Φαίη:

«Είμαι καλά, πάει καλά η δουλειά, μ’ αρέσει που έχω αδυνατίσει και το συντηρώ και αισθάνομαι πολύ ωραία και αυτό με έχει βοηθήσει που έχασα κιλά», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η παρουσιάστρια, στην αρχή της προσπάθειας της να χάσει τα κιλά που δεν την ευχαριστούσαν κι ενώ ζύγιζε περίπου 60 κιλά, είχε αποκαλύψει:

«Το μεγάλο μου μυστικό στη διατροφή είναι η διατήρηση του μέτρου αλλά και το πολύ νερό», ενώ στο ξεκίνημα της καραντίνας η Μπεκατώρου είχε φτάσει να ζυγίζει 52 κιλά.

Και είναι αλήθεια πως η αλλαγή στο σώμα της Μαρίας, είναι συγκλονιστική, το σώμα της φαίνεται πιο γυμνασμένο από ποτέ και η λάμψη δεν κρύβεται, αν μάλιστα δεις και φωτογραφίες από τα προηγούμενα χρόνια. Προφανώς, αυτή είναι μια αλλαγή που η Μπεκατώρου την ήθελε πολύ και έχει αλλάξει όχι μόνο το σώμα αλλά και την ψυχολογία της.

2016

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ