Η Έλενα Παπαρίζου κυκλοφορεί με ποδηλατικό κολάν και είναι απλά κορμάρα

Η Έλενα Παπαρίζου κυκλοφορεί με ποδηλατικό κολάν και είναι απλά κορμάρα

Τι; Δε μας πιστεύεις;

Η Έλενα Παπαρίζου είναι το «number one» κορίτσι του ελληνικού καλλιτεχνικού στερεώματος και μία από τις αγαπημένες μας παρουσίες στο τραγούδι και στη showbiz γενικότερα. Από τότε που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη ζωή μας με τον Νίκο Παναγιωτίδη ως Antique, κέρδισε μία θέση στην καρδιά μας και την κρατάει ακόμη και σήμερα μετά από 18 ολόκληρα χρόνια. Η Έλενα Παπαρίζου, το κορίτσι αυτό που μας ανέβασε στην κορυφή της Ευρώπης μέσα σε μία νύχτα, είναι ό,τι καλύτερο έχουμε στην Ελλάδα.

Τόσο η επαγγελματική της κατάρτιση, όσο και ως άνθρωπος είναι υπέροχη και σχεδόν πάντα τα λόγια για να την περιγράψουμε δεν φτάνουν. Και εκτός από υπέροχος άνθρωπος είναι και κορμάρα και μάλλον όλο αυτό θα το αποδώσουμε στην καραντίνα, μιας και άλλος άνθρωπος μπήκε, και άλλος βγήκε. Η Έλενα Παπαρίζου έχει γίνει κορμάρα στη διάρκεια της πανδημίας και κάθε της φωτογραφία είναι η απόδειξη που θες για να πειστείς. Τέτοιες φωτογραφίες είναι και αυτές στις οποίες την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στη Γλυφάδα, με εμάς εννοείται να ενθουσιαζόμαστε με την εμφάνισή της. Δεν ξέρουμε πώς ακριβώς φαντάζεσαι πως ήταν, αλλά πέφτεις σίγουρα πολύ έξω.

Χωρίς ίχνος make-up, casual ντυμένη με ποδηλατικό κολάν και παρέα με τη χορογράφο φίλη της Chali Jennings, η Έλενα Παπαρίζου έκανε τη βόλτα και ήταν φανταστική. Οι φωτογραφίες της άλλωστε μιλούν από μόνες τους και μπορείς να τις δεις στη gallery που ακολουθεί παρακάτω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ