Συγκλό! Η φωτό της Κάτιας με μαγιό που θα άφηνε άφωνη και την Καγιά

Συγκλό! Η φωτό της Κάτιας με μαγιό που θα άφηνε άφωνη και την Καγιά

Τι σώμα είναι αυτό;

Tο Greece’s Next Top Model δεν βρίσκεται στη ζωή μας τους τελευταίους έξι μήνες, όμως η επιστροφή του δεν είναι μακριά. Κάπου στις αρχές Μαΐου κυκλοφόρησε το trailer του τρίτου κύκλου, κάτι που μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα, αφού όπως είδαμε θα συμμετέχουν και αγόρια. Και αυτό είναι κάτι που περιμέναμε από τον δεύτερο κύκλο, μιας και τότε είχε επίσης ειπωθεί αυτό. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει κι εμείς απλά κάνουμε υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβρη που αναμένεται να ξεκινήσει. Μέχρι τότε κάνουμε υπομονή και χαζεύουμε στο Instagram τα κορίτσια που πέρασαν από τη ζωή μας –την τηλεοπτική- την περασμένη σεζόν.

Και ναι όπως κατάλαβες, για ακόμη μια φορά θα ασχοληθούμε με την Κάτια Ταραμπανκό, τη μία από τις δύο νικήτριες του Greece’s Next Top Model 2. Και δεν φταίμε εμείς γι’ αυτό, αλλά η φωτογραφία που το μοντέλο ανέβασε στο Instagram account της πριν από μερικές ώρες. Η νικήτρια του GTNM διαθέτει ένα απίστευτα καλλίγραμμο κορμί, και οι αθλητικές ασχολίες της, τη βοηθούν να το κρατά ακόμη περισσότερο σε φόρμα. Την έχουμε δει αρκετές φορές με μαγιό, ακόμη και μέσα στο σπίτι του GNTM και καταλαβαίνεις πως η αντίδρασή μας δεν μπορεί να είναι και πολύ ήρεμη.

Η Κάτια ανέβασε στο account της τη φωτογραφία της και για ακόμη μια φορά πάθαμε πλάκα. Κι εδώ κάπου βγαίνει από μέσα μας η Βίκυ Καγιά, γιατί η λέξη με την οποία μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε είναι μόνο μία, και αυτή είναι «συγκλό». Έτσι δεν θα έλεγε και η Βίκυ αν την έβλεπε;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ