Ελένη Μενεγάκη: Πριν 2 χρόνια πόζαρε με καυτό μπικίνι και το σώμα της ήταν κάπως έτσι

Ελένη Μενεγάκη: Πριν 2 χρόνια πόζαρε με καυτό μπικίνι και το σώμα της ήταν κάπως έτσι

Χωρίς φίλτρα και ρετούς

Πριν από έναν μήνα (παρά μία ημέρα δηλαδή) η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε μέσα από την εκπομπή της, την αποχώρηση από την τηλεοπτική ζώνη του Alpha. Τριάντα χρόνια βρίσκεται η Ελένη στην τηλεόραση, με τα τελευταία 15 να την βλέπουμε μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Αυτό το ταξίδι λοιπόν, έφτασε σιγά σιγά στο τέλος τους κα απομένουν μόνο 10 ημέρες για το οριστικό αντίο της. Εδώ κι έναν χρόνο ακούμε γι’ αυτήν της την απόφαση, και αυτή παίρνει πλέον σάρκα και οστά σε περίπου μιάμιση εβδομάδα. Δυστυχώς δεν θα έχουμε την τύχη να την απολαμβάνουμε μέσα από κάποια άλλη τηλεοπτική συχνότητα, αφού όπως είπε η ίδια ήρθε η ώρα να προχωρήσει και να κάνει άλλα πράγματα που θέλει στη ζωή της.

Μπορεί να μην την έχουμε όμως στην τηλεόραση, θα την έχουμε όμως πάντα στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram το οποίο το τελευταίο διάστημα ανανεώνει όλο και πιο συχνά. Και αφού δεν θα είναι στην τηλεόραση, θα είναι και αυτός ένας ενδιάμεσος τρόπος για να διατηρήσει την επαφή της με τον κόσμο. Της αρέσει να ανεβάζει φωτογραφίες και story, και εννοείται και εμείς δεν χάνουμε ανάρτηση. Κι επειδή το αντίο πλησιάζει, θυμηθήκαμε κάποιες φωτογραφίες της πριν από δύο χρόνια, τις οποίες είχαμε σχεδόν ξεχάσει.

Δύο χρόνια πριν τέτοιο καιρό, Ιούνιος ήταν, η Ελένη Μενεγάκη είχε αρχίσει σιγά σιγά τις καλοκαιρινές εξορμήσεις της και ένα Σαββατοκύριακο βρέθηκε, που αλλού; Στον δικό της επίγειο παράδεισο, στα Άχλα της Άνδρου. Κι εκείνο το Σαββατοκύριακο η Ελένη Μενεγάκη κοινοποίησε τις πιο φανταστικές φωτογραφίες της.

Η 48χρονη τότε παρουσιάστρια έκανε ηλιοθεραπεία και κάποια «εγκεφαλικά» σημειώθηκαν. Η Ελένη φοράει ένα απίστευτο ροζ μπικίνι και απολαμβάνει τον ζεστό ήλιο και εμείς χαζεύουμε το κορμί της. Όπως θα δεις και μόνη σου οι φωτογραφίες της αυτές είναι εντελώς αρετουσάριστες και άφιλτρες, και είναι πραγματικά φανταστικές. Και για να είμαστε ειλικρινείς τα φίλτρα ήταν τελείως περιττά.

Έχει άλλωστε και ξεχωριστή παρέα μαζί της, γιατί να βάλει φίλτρα. Μα δεν είναι φανταστική; Απλά δες τη!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ