Έξαλλη η Jennifer Aniston με τον Brad Pitt: Τι συμβαίνει;

Έξαλλη η Jennifer Aniston με τον Brad Pitt: Τι συμβαίνει;

Η φιλική τους σχέση φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα περνά μία κρίση…

Μπορεί το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι να έχει πάρει διαζύγιο εδώ και αρκετά χρόνια και μάλιστα ο καθένας να έχει προχωρήσει τη ζωή του, αλλά πάντοτε οι δυο τους διατηρούσαν καλές σχέσεις. Αυτό, μάλλον, συνέβαινε μέχρι την καραντίνα.

Η Jennifer Aniston, όμως, φαίνεται ότι το διάστημα του lockdown- λόγω κορονοϊού- εκνευρίστηκε αρκετά με τον φίλο και πρώην σύζυγό της και η πέτρα του σκανδάλου εδώ δεν είναι άλλη από την… Angelina Jolie. Όχι, μην προτρέχεις. Η Angelina και ο Brad δεν είναι και πάλι μαζί. Άλλος είναι ο λόγος που έχει τσαντιστεί η Jennifer Aniston.

Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός έχει εκνευριστεί με τον Brad Pitt, διότι εκείνος περνούσε πολύ χρόνο εν μέσω lockdown με τα έξι παιδιά του και υποχρεωτικά συναντούσε την Angelina Jolie, αφού έχουν υιοθετήσει το μοντέλο του co-parenting.

Μπορεί, λοιπόν, να έχουν περάσει δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια από τότε που η Jolie «έκλεψε» τον Pitt από την Aniston, αλλά η Jennifer ακόμα και σήμερα δε λέει να το χωνέψει. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Closer UK, ο Brad πήρε την απόφαση να περάσει χρόνο και με την Angelina, ώστε να αισθανθούν τα παιδιά ότι είναι όλοι μαζί οικογένεια, παρά τον χωρισμό τους. Αυτό τελικά δεν άρεσε καθόλου στην Jennifer Aniston, η οποία πίστευε ότι είχε αρχίσει να «χτίζει» μια ισχυρή φιλία με τον Brad, αλλά δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να μπλέκεται στα πόδια τους η Angelina Jolie.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ