Αυτοί είναι οι 4 καλύτεροι… χορευτές του ζωδιακού!

Αυτοί είναι οι 4 καλύτεροι… χορευτές του ζωδιακού!

Φημίζονται για το ταλέντο τους στο χορό

Το έχουμε πει αρκετές φορές πως η αστρολογία μπορεί να μας δώσει απαντήσεις στα πιο απίθανα ερωτήματα και να μας βοηθήσει να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας. Έτσι, το ζώδιό μας μπορεί να μας διευκολύνει να εντοπίσουμε τα προτερήματα και τα ελαττώματά μας, ώστε να επωφεληθούμε και να τα δουλέψουμε  στο μέλλον.Ωστόσο, υπάρχει ένας ακόμη τρόπος, να συστηθούμε με τον… εαυτό μας, και αυτός είναι η έγκυρη και χρήσιμη Ανάλυση Γενέθλιου Ωροσκοπίου του Astrology.gr. Ένας τόμος που περιλαμβάνει έναν προσωποποιημένο και αναλυτικό χάρτη, ο οποίος μας δίνει την ευκαιρία να κατανοήσουμε τις δυνάμεις του συνειδητού και του ασυνείδητου, ένα «λυσάρι» που μας εξηγεί πώς σκεφτόμαστε και τελικά πράττουμε. Μάλιστα, είναι τόσο «πλούσιο» σε πληροφορίες, που μπορεί να μας αποκαλύψει ακόμη και πολύ μικρές λεπτομέρειες, όπως λόγου χάρη, πόσο καλοί χορευτές είμαστε! Κι όμως, ήξερες πως υπάρχουν τέσσερα συγκεκριμένα ζώδια, τα οποία φημίζονται για το ταλέντο τους στο χορό και τις απίθανες φιγούρες τους;

Αν αναρωτιέσαι ποια είναι αυτά, τα έχουμε συγκεντρώσει στη λίστα που ακολουθεί παρακάτω!

ΙΧΘΥΕΣ

Τα Ψάρια ως είναι καλλιτεχνικές και δημιουργικές προσωπικότητες βρίσκονται πρώτα τη λίστα μας! Η μουσική κυλάει στο αίμα τους και είναι η κινητήριος δύναμη που τους προκαλεί ζωντάνια και τα κρατάει διαρκώς σε εγρήγορση! Αυτός είναι και ο λόγος που αρκετοί Ιχθύες έχουν κλίση στο χορό, στο μπαλέτο αλλά και σε πιο μοντέρνα είδη, όπως τους latin.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός κινείται με έντονους ρυθμούς και δεν θέλει να τους χάνει ποτέ. Ακριβώς για αυτό, τα άτομα που ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο, παραμένουν σε ένταση, ακόμη και όταν κάθονται σε μία καρέκλα ή βρίσκονται ξαπλωμένοι στο κρεβάτι. Είναι άνθρωποι που έχουν την κίνηση μέσα τους και αρέσκονται σε έντονα workout ή σε γρήγορους χορούς!

ΛΕΩΝ

Τα Λιοντάρια φημίζονται ως «η ψυχή της παρέας» και μπορεί να το διαπιστώσεις κανείς, μόλις πάρουν την απόφαση να ανέβουν… στην πίστα. Με τη θετική του ενέργεια, τις θελκτικές φιγούρες τους, κατορθώνουν για μία ακόμη φορά, να στρέψουν τα βλέμματα πάνω τους. Η ανάγκη τους να έχουν την προσοχή των άλλων είναι και ο λόγος που έχουν εξελιχθεί σε τόσο επιδέξιους χορευτές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το αστείρευτο πάθος του Σκορπιού σε συνδυασμό με την έντονη σεξουαλικότητά του είναι τα δύο χαρακτηριστικά, που τον καθιστούν σε έναν σύγχρονο Βαγγέλη Σειληνό, έναν Νουρέγιεφ του σήμερα! Οι ερωτικές και σαγηνευτικές κινήσεις που κάνει όταν χορεύει, είναι ένα από τα πιο δυνατά «όπλα» για να προκαλέσει το αντικείμενο του πόθου του και να το «μαγνητίσει» στον χορό του.

Κλείνοντας, μην ξεχνάς πως οι παραπάνω αναλύσεις είναι μόνο ένα μικρό δείγμα από όσα μπορείς να μάθεις, επενδύοντας στην Ανάλυση Γενέθλιου Ωροσκοπίου του Astrology.gr! Συμπληρώνοντας μία φόρμα με τα στοιχεία σου, σε λίγες μέρες θα έχεις στα χέρια σου έναν «πολύτιμο» οδηγό, ο οποίος σύμφωνα με την προσωπικότητά σου, θα σου προτείνει τις καλύτερες λύσεις για κάθε εμπόδιο που θα συναντήσεις στο μέλλον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ