Τα ζώδια που ζητούν μόνιμα παρηγοριά από τους άλλους

Τα ζώδια που ζητούν μόνιμα παρηγοριά από τους άλλους

Ψάχνουν μια αγκαλιά και ένα χάδι για να νιώσουν καλύτερα

Σίγουρα θα τους ξέρεις και θα έχεις δει και posts τους στα social media. Είναι τα ζώδια εκείνα που συνεχώς αναζητούν την συμπόνοια. Δείχνουν προς τα έξω το πόσο υποφέρουν και με αυτό τον τρόπο περιμένουν να σε συγκινήσουν και έτσι να τους συμπαρασταθείς και να τους δώσεις έναν ώμο να κλάψουν, μια αγκαλιά ή να τους πεις έναν καλό λόγο.

ΙΧΘΥΣ

Τα Ψάρια αισθάνονται πολύ συχνά ότι είναι… θύμα. Ω, ναι! Το νιώθουν, το πιστεύουν και το δείχνουν προς τα έξω. Κλαίγονται ακόμα και όταν δεν υπάρχει τόσο σοβαρός λόγος, θεωρούν ότι είναι αδικημένα και «σκληρά χτυπημένα» από τη μοίρα. Θα τα δεις να ποστάρουν στα social media τον πόνο τους και να απαντούν σε σχόλια που τους κάνουν. Θέλουν την παρηγοριά, τη συμπόνοια και την στήριξη όλων, ακόμα και δημόσια ή… ιντερνετικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο, που έχει σχετικά χαμηλή αυτοεκτίμηση, αλλά κυρίως πολλές ψυχολογικές μεταπτώσεις. Τα στοιχεία αυτά τον κάνουν αρκετές φορές να «πέφτει», να μην έχει δυνάμεις και να νιώθει καταθλιπτικά. Επίσης, είναι ο κατ’ εξοχήν παραπονιάρης και το άτομο που προσκολλάται πολύ πάνω στους άλλους και επιζητά την παρηγοριά, την αγκαλιά και τον καλό λόγο για να μπορέσει να νιώσει καλύτερα.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι αρκετά ανεξάρτητος, ωστόσο κάποιες φορές αγγίζει τα όρια του ναρκισσισμού. Προσέχει πολύ τον εαυτό του και θέλει και οι γύρω του να τον ποσέχουν και να του δίνουν σημασία, συχνά να ασχολούνται και με τον πόνο του. Θέλει να τον παρηγορούν, να τον κανακεύουν στα δύσκολα και να έχει άτομα δίπλα του πάνω στα οποία θα γύρει για να πει τον πόνο του και να τα αγκαλιάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος συνηθίζει να παραπονιέται για το κάθε τι που δεν είναι έτσι όπως το θέλει. Στην ατελείωτη αναζήτησή της για την τελειότητα, ψάχνει παράλληλα να βρει και την επιβεβαίωση ότι τα προβλήματα που έχει είναι όντως προβλήματα και δεν είναι απλά στο μυαλό της. Επιζητά την στήριξη σε κάθε μικρή ή μεγάλη αναποδιά και θέλει να έχει δίπλα της κάποιον στον οποίο μόνιμα θα γκρινιάζει και θα μιζεριάζει κι εκείνος θα την παρηγορεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ