Η Nicole Kidman είχε πάντα αυτό το «κάτι»

Η Nicole Kidman είχε πάντα αυτό το «κάτι»

Η βασίλισσα δεν είναι από πάγο και έχουμε καλό λόγο που το πιστεύουμε.

Μέχρι και το 1999 δεν υπήρχε κανένας λόγος για έναν σινεφίλ, να μάθει πως υπάρχει μία ξανθιά καλλονή ηθοποιός που ακούει στο όνομα Nicole Kidman. Είχαν προηγηθεί κάποιες ταινίες όπως το Malice, το Billy Bathgate και το Practical Magic που της έδωσαν μία -κάποια- αναγνωρισιμότητα, αλλά τίποτα το εξαιρετικό για να θυμάται κανείς. Ίσως μία σέξι εμφάνιση στο Batman Forever που ήταν από κάθε άποψη ένα από τα πιο απαράδεκτα έργα που γυρίστηκαν ποτέ – και αναμενόμενο με τον Val Kilmer.

 

Έχοντας ήδη μία συνεργασία με τον Tom Cruise το 1990 και το Days of Thunder, η μεγάλη της στιγμή στη δική μα ζωή, ήρθε το 1999 με το Eyes Wide Shut του Stanley Kubrick. Λέγεται μάλιστα πως ήθελε συγκεκριμένα την Kidman, καθότι μπορούσε να φανταστεί μόνο αυτή στο ρόλο όταν διάβασε το Dream Story του Arthur Schnitzler – το διήγημα από το οποίο είχε εμπνευστεί η ταινία. Ο ντόρος είχε ήδη δημιουργηθεί όταν ανακοινώθηκε η δεύτερη συνεργασία της με τον Tom Cruise, αλλά η αλήθεια είναι πως στο αντρικό κοινό έμεινε γνωστή για άλλο λόγο: για τα sex scenes της.

Και μπορεί να μην ήταν ό,τι πιο ακραίο έχουμε δει, αλλά το γεγονός ότι έβλεπες την Kidman να συμμετέχει σε μία ταινία με sex rituals και orgies, ήταν αρκετό για να εξιτάρει ακόμη περισσότερο την φαντασία σου. Άλλωστε ο χαρακτήρας της σε αυτή, η Alice Harford, ήταν ο τύπος της γυναίκας που θα μπορούσες να γνωρίσεις σε ένα τέτοιο πάρτι και να την ερωτευτείς – αφού πρώτα την είχες ρίξει στο κρεβάτι.

Δεν ήταν φυσικά η μοναδική ταινία που η Kidman έδωσε το κάτι παραπάνω σε σέξι εμφάνιση. Θυμήσου το Hemingway & Gellhorn. To Cold Mountain. Το Human Stain. Ακόμη και το Paperboy που ήρθε μεν αργότερα, αλλά απέδειξε πως το sexiness σε μία γυναίκα όχι μόνο δεν χάνεται αλλά εξελίσσεται προς το καλύτερο – ειδικά μετά το τηλεοπτικό Big Little Lies. Ό,τι θέλουμε δηλαδή να βλέπουμε σε γυναίκες που είχαν πάντα αυτό το απροσδιόριστο «κάτι» και το οποίο ήταν αρκετό για να θέλουμε να τις βλέπουμε ξανά και ξανά. Η Nicole Kidman που σήμερα πατάει επίσημα τα 52, είναι σίγουρα μία τέτοια γυναίκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ