Η καθημερινότητα των ζωδίων! Τι να περιμένεις και τι όχι!

Η καθημερινότητα των ζωδίων! Τι να περιμένεις και τι όχι!

Είναι ερωτικά ταίρια, φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι. Μαζί τους μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Και ένας τρόπος να γίνει πιο εύκολη αυτή η καθημερινότητα είναι να ξέρεις τι μπορείς να περιμένεις από τον καθένα και τι όχι. Ανάλογα με το ζώδιό του, πάντα.

ΚΡΙΟΣ

Τι να περιμένεις: Ο Κριός είναι γεμάτος ζωντάνια και ενεργητικότητα και δεν του αρέσουν οι νωθροί άνθρωποι. Αν θέλεις να συμβαδίζεις μαζί του, θα πρέπει να… ανεβάσεις ταχύτητα. Εκτιμά την ειλικρίνεια και την ευθύτητα, αλλά θυμώνει εύκολα αν τον αμφισβητούν. Αν είσαι ζευγάρι με έναν Κριό, θα πρέπει να δείχνεις διαρκώς ενθουσιασμό για όλα τα πράγματα στα οποία σε τραβολογάει. Η συνύπαρξη μαζί του είναι σχεδόν εξαντλητική.

Τι να μην περιμένεις: Δεν θα δεχτεί εύκολα να του πεις ότι κάνει λάθος. Ούτε και θα υποχωρήσει σε οποιαδήποτε διαφωνία. Δεν θα κάνει κάτι που δεν του αρέσει, ακόμα κι αν όλοι οι υπόλοιποι έχουν αντίθετη άποψη. Αν είναι ο ερωτικός σου σύντροφος, δεν θα ανεχτεί να φλερτάρεις, ακόμα κι αν το κάνεις στα ψέματα για να τον τσιγκλήσεις. Είναι μια πολύ ατυχής έμπνευση να ξυπνήσεις τη ζήλια ενός Κριού.

ΤΑΥΡΟΣ

Τι να περιμένεις: Είναι ένας άνθρωπος σταθερός και μπορείς να βασίζεσαι πάνω του. Έχει ένα έμφυτο καλλιτεχνικό αισθητήριο και ξέρει να απολαμβάνει τη ζωή. Αγαπά τη μουσική, τις τέχνες αλλά και τις πιο υλικές απολαύσεις, αυτό που λέμε γενικά καλοπέραση. Αν είσαι μαζί του, θα χορτάσεις πολυτέλεια. Επίσης ο Ταύρος φημίζεται για την αγάπη του στο φαγητό κι αν μαγειρεύεις καλά, θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα.

Τι να μην περιμένεις: Δεν θα χάσει εύκολα την ψυχραιμία του, αλλά κι εσύ μην προκαλείς την τύχη σου. Δεν ανέχεται την επιθετική και την παράλογη συμπεριφορά. Δεν θα αλλάξει εύκολα τις συνήθειές του, ούτε θα υποχωρήσει στις πιέσεις, αν δεν θέλει να κάνει κάτι. Αν είσαι το ερωτικό του ταίρι, δεν γίνεται να έχεις μαζί του μια «χαλαρή» σχέση. Στον βαθμό που αγαπά πραγματικά, ο Ταύρος γίνεται κτητικός σε καταπιεστικό βαθμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τι να περιμένεις: Ο Δίδυμος είναι διανοούμενος τύπος, ή τουλάχιστον αυτό προσπαθεί. Αλλά είναι και αρκετά ευέλικτος, ώστε να προσαρμόζεται και να ταιριάζει με διαφορετικό κόσμο. Εκτιμά πολύ τις καλές συζητήσεις και τα άτομα με ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ. Αν είσαι κι εσύ επικοινωνιακός τύπος, μπορείς να περάσεις πολύ ωραία μαζί του, είτε σαν ερωτικός σύντροφος είτε σαν φίλος. Βρίσκει πάντα καινούργια ενδιαφέροντα και του αρέσει να τα μοιράζεται.

Τι να μην περιμένεις: Αν σου λέει κάτι σήμερα, δεν σημαίνει ότι θα ισχύει και αύριο. Οι απόψεις του αλλάζουν συνεχώς, αλλά πάντως δεν είναι συμβατικές και συντηρητικές. Συχνά αφήνει πράγματα μισοτελειωμένα, καθώς ασχολείται με πολλά ταυτόχρονα. Δεν μπορεί τη στασιμότητα και τη ρουτίνα και χρειάζεται διαρκώς αλλαγές στη ζωή του. Αν δεν είσαι σε θέση να του προσφέρεις ποικιλία και εναλλαγές, δεν θα κρατήσεις το ενδιαφέρον του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τι να περιμένεις: Οι διαθέσεις του Καρκίνου αλλάζουν όπως οι φάσεις της Σελήνης, αλλά στο πιο γρήγορο. Τη μια γελάει, την άλλη μελαγχολεί. Θα πρέπει να προσαρμοστείς στην κυκλοθυμία του. Αγαπά το καλό φαγητό αλλά πέρα από αυτό, μπορεί να είναι πολύ ποιητικός και ρομαντικός, και συγκινείται ερωτικά από το άτομο που μπορεί να τον «καλύψει» και ως προς το ένα και ως προς το άλλο ζήτημα.

Τι να μην περιμένεις: Δεν μπορείς να φέρεσαι με αναισθησία σε έναν Καρκίνο, ούτε να παίζεις με τα συναισθήματά του, γιατί πληγώνεται πολύ εύκολα. Ούτε καν για αστείο. Δεν πρόκειται να ξεκολλήσει ποτέ από οτιδήποτε σχετίζεται με το παρελθόν του, είτε πρόκειται για ανάμνηση, είτε για αντικείμενο. Οι κριτικές σου στις πράξεις και στις ιδέες του σπάνια έχουν μια εποικοδομητική επίδραση. Συνήθως του προκαλούν σύγχυση.

ΛΕΩΝ

Τι να περιμένεις: Πρέπει να δέχεσαι όχι μόνο την ανωτερότητα του Λέοντα, αλλά και τις απόψεις του. Τουλάχιστον αυτό απαιτεί από σένα, σαν φίλο, σύντροφο ή συγγενή. Όπου και να βρεθεί, θα θέλει να κάνει τη φιγούρα του και, αφού είσαι δικός του άνθρωπος, καλείσαι να τον υποστηρίξεις. Μπορεί να συμπεριφέρεται με υπερβολικά θεατρικό τρόπο, προκειμένου να τραβήξει την προσοχή. Επίσης είναι πολύ επιρρεπής στην κολακεία.

Τι να μην περιμένεις: Μην προσβάλεις ποτέ την περηφάνια, την αξιοπρέπεια και το φιλότιμο ενός Λέοντα, αν θέλεις να διατηρήσεις τη σχέση σας. Δεν θα τον φέρεις στα νερά σου, αλλά θα πας εσύ με τα δικά του. Θέλει να απολαμβάνει τη φωτεινή πλευρά της ζωής και δεν του αρέσουν οι κατσούφηδες άνθρωποι. Αν είσαι στις μαύρες σου, κρύψε τον από τον Λέοντα. Άλλωστε με την παρέα του μπορεί να το ξεπεράσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τι να περιμένεις: Είναι πολύ μεθοδικός και έχει ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την αίσθηση του καθήκοντος. Όμως δεν του αρέσει να του τονίζουν τα λάθη του, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να δίνεις έμφαση στα προτερήματά του. Αν τον κερδίσεις, θα έχεις από εκείνον βοήθεια και συμπαράσταση όποτε τον χρειαστείς. Το πρακτικό και κοφτερό μυαλό του μπορεί να μετατρέψει σε επιτυχία ακόμα και το πιο καταδικασμένο εγχείρημα.

Τι να μην περιμένεις: Καθώς είναι από τη φύση του ντροπαλός και επιφυλακτικός, δεν του αρέσει να τον αναγκάζουν να γίνει το επίκεντρο της προσοχής, παρά μόνο αν ήταν εξαρχής δική του επιλογή. Επίσης, είναι μυστικοπαθής τύπος και δεν θέλει να βγαίνουν στη φόρα τα μυστικά του. Αν ξέρεις κάποια πράγματα που δεν θα τον κολάκευε να μαθευτούν, μην κάνεις σε κανέναν κουβέντα γι’ αυτά, ούτε καν στον ίδιο.

ΖΥΓΟΣ

Τι να περιμένεις: Ο Ζυγός έχει ανάγκη από γαλήνη και αρμονία σε όλες τις σχέσεις του και θα κάνει το παν για να τις διατηρήσει. Έχει επίσης ανάγκη από την επιδοκιμασία και τις φιλοφρονήσεις των άλλων. Αν του κάνεις κομπλιμέντα, τον έχεις κερδίσει. Τουλάχιστον δεν θα δυσκολευτείς να βρεις πράγματα να παινέψεις πάνω του, γιατί έχει μια ιδιαίτερη κλίση προς την ομορφιά. Αν είσαι ο σύντροφός του, θα μοιραστείτε πολλές ωραίες στιγμές.

Τι να μην περιμένεις: Με έναν Ζυγό οι αποφάσεις ποτέ δεν παίρνονται στα γρήγορα. Θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος για να καταλήξει κάπου και αυτό παίρνει χρόνο. Όπως παίρνουν χρόνο και οι συζητήσεις μαζί του, αν έχει μια άποψη αντίθετη από τη δική σου. Δεν θα ξεμπερδέψεις εύκολα, εκτός αν πειστεί ή στο μεταξύ αλλάξει μόνος του άποψη, πράγμα που δεν είναι καθόλου σπάνιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τι να περιμένεις: Ο Σκορπιός έχει ένα απίστευτο πάθος για ζωή, που μπορεί να παρασύρει και τους άλλους. Αν συντονιστείς στο ίδιο μήκος κύματος με εκείνον, μπορεί να περάσεις ωραία μαζί του. Είναι αφοσιωμένος και ποτέ δεν ξεχνά κάτι καλό που του έκαναν. Αν είναι το ερωτικό σου ταίρι, θα πρέπει να έχεις ζωντάνια και πάθος αντίστοιχα με τα δικά του. Τότε η κοινή ζωή σας θα είναι απολαυστική.

Τι να μην περιμένεις: Ποτέ δεν θα ξέρεις τι ακριβώς σκέφτεται ένας Σκορπιός, για να μην πούμε ούτε καν στο περίπου. Ποτέ δεν αφήνει να περάσουν στο «ντούκου» πράγματα που τον έχουν ενοχλήσει και αργά ή γρήγορα θα πάρει τη ρεβάνς. Στα πράγματα που τον ενοχλούν περιλαμβάνονται και οι αφορμές να ζηλέψει. Μαζί του απαγορεύεται οποιαδήποτε συμπεριφορά, που έστω να υπονοεί φλερτ προς τρίτο πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τι να περιμένεις: Ο Τοξότης είναι ο άνθρωπος που βλέπει πάντα το ποτήρι μισογεμάτο και ποτέ μισοάδειο. Έχει θετική αντιμετώπιση και δύσκολα πτοείται από τις αναποδιές. Είναι γεμάτος ενθουσιασμό για τη ζωή και, αν έχεις τα ίδια ενδιαφέροντα μαζί του, μπορείτε να περάσετε πολύ ωραία. Επίσης δεν λέει ψέματα και αν θέλεις μια ειλικρινή γνώμη για κάτι, από εκείνον θα την έχεις εγγυημένα.

Τι να μην περιμένεις: Δεν πρόκειται να προσαρμοστεί στο δικό σου στιλ ζωής και προτιμήσεις. Μια τέτοια προσπάθεια εκ μέρους σου θα τον κάνει να νιώσει τόσο καταπιεσμένος, που μπορεί και να προτιμήσει να απομακρυνθεί. Αν τον πιάσει η… λογοδιάρροια, συνεχίζει χωρίς τελειωμό, αδιαφορώντας αν σε ενδιαφέρει το θέμα. Επίσης, συχνά η ειλικρίνειά του γίνεται παντελής έλλειψη τακτ, με αποτέλεσμα να προσβάλλει τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τι να περιμένεις: Είναι δυνατός άνθρωπος και μπορείς να βασίζεσαι επάνω του. Δεν θα σε «κρεμάσει». Έχει πρακτικό μυαλό και προτιμά να κινείται εκ του ασφαλούς. Περιμένει μάλλον εσύ να πλησιάσεις τις (συχνά συντηρητικές) απόψεις του, παρά εκείνος τις δικές σου. Βάζει ψηλά τον πήχη στη ζωή του και προσπαθεί να τον κρατήσει εκεί. Η κοινωνική του θέση και εικόνα είναι κάτι πολύ σημαντικό γι’ αυτόν.

Τι να μην περιμένεις: Ακόμα κι αν είναι φίλος ή ερωτικός σύντροφος, δεν θα σου ανοίξει εύκολα την καρδιά του. Είναι μυστικοπαθής και επιφυλακτικός. Δεν του αρέσουν οι δακρύβρεκτες καταστάσεις στα αισθηματικά του και οι υπερβολικά συναισθηματικές αντιδράσεις τού φέρνουν αμηχανία. Είναι αρκετά σφικτοχέρης. Αν και εφόσον κάνει δώρα, αυτά έχουν συνήθως πρακτικό σκοπό. Παρόλα αυτά, στο σπίτι του είναι καλός «κουβαλητής».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι να περιμένεις: Ο Υδροχόος είναι ανοιχτός και γοητευτικός άνθρωπος. Έχει γνώσεις για πολλά θέματα και οι συζητήσεις μαζί του σπάνια είναι βαρετές. Η αντίληψή του για τη ζωή είναι χαλαρή και η παρουσία του σε κάνει να νιώθεις κι εσύ λιγότερο στρεσαρισμένος. Δέχεται με ευρύτητα πνεύματος τις ιδέες των άλλων και ενδιαφέρεται για ανθρωπιστικές υποθέσεις. Για να σε ερωτευτεί, πρέπει να είσαι μυστηριώδης και ενδιαφέρων. Αν συμβεί αυτό, είναι ιδιαίτερα πιστός.

Τι να μην περιμένεις: Η ζωή με έναν Υδροχόο δεν θα είναι ποτέ απλή, προβλέψιμη και «φυσιολογική». Είναι απρόβλεπτος και μπορεί να κινηθεί προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, εντελώς απροειδοποίητα. Δεν μένει για πολύ κάπου, καθώς βαριέται εύκολα. Δεν πρόκειται να σου αποκαλύψει τα βαθιά του αισθήματα και ώρες-ώρες μπορεί να απομακρύνεται τόσο πολύ συναισθηματικά, που να μοιάζει σαν ξένος.

ΙΧΘΕΙΣ

Τι να περιμένεις: Αν αναζητάς κάποιον που να σε καταλαβαίνει και να σε συναισθάνεται, στον Ιχθύ έχεις βρει τον άνθρωπό σου. Αν εκτιμάς κι εσύ τα συναισθήματά του, να ξέρεις ότι από εκείνον θα έχεις πάντα συναισθηματική υποστήριξη. Εκτός από ευαίσθητος, έχει και μια ιδιαίτερη γοητεία. Είναι ονειροπόλος και με τη φαντασία του μπορεί να χτίσει παλάτια. Επίσης, είναι προικισμένος με έντονη διαίσθηση, που σχεδόν ποτέ δεν πέφτει έξω.

Τι να μην περιμένεις: Δεν έχει «εγκόσμιες» φιλοδοξίες, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι και δεν είναι καθόλου υλιστής. Όχι βέβαια πως θα του άρεσε να ζει μέσα στη φτώχεια, αλλά το να γίνει πλούσιος δεν είναι μέσα στις προτεραιότητές του. Δεν τα πάει πολύ καλά με τις πρακτικές απαιτήσεις της ζωής και δεν αντέχει να τον «ζορίζουν». Αλλά ούτε και να τον πληγώνουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ