Μας τρέλανε η Υβόννη Μπόσνιακ: Η αγκαλιά με τον Αντώνη Ρέμο και η αποκάλυψη

Μας τρέλανε η Υβόννη Μπόσνιακ: Η αγκαλιά με τον Αντώνη Ρέμο και η αποκάλυψη

Οι αποκαλύψεις του ζευγαριού στο Instagram

Στις 15 Σεπτεμβρίου του 2020, η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος θα γιορτάσουν δύο χρόνια γάμου και δώδεκα χρόνια σχέσης.

Το διάσημο ζευγάρι μπορεί να υπήρξε ιδιαίτερα μυστικοπαθές στο παρελθόν σχετικά με τη σχέση του, όμως το τελευταίο διάστημα, η Υβόννη δεν κρύβει την αγάπη της και τον ενθουσιασμό της για τον αγαπημένο της και την οικογένεια που έχτισαν μαζί και στα social media.

Πριν από λίγες ημέρες, η Υβόννη, είχε δημοσιεύσει μια σπάνια πόζα της παρέα με τον Αντώνη, η οποία είχε τραβηχτεί πριν δέκα ολόκληρα χρόνια, για να πει χρόνια πολλά στον καλό της για τα γενέθλιά του και τα πενήντα κεράκια στην τούρτα του. Στην φωτογραφία αυτή, η Μπόσνιακ είχε αποκαλέσει τον Ρέμο απίθανο και δώρο της ζωής της.

Ρέμος και Υβόννη έχουν άλλωστε την κόρη τους Ελένη, το μεγαλύτερο κοινό τους κατόρθωμα να τους ομορφαίνει τη ζωή τους. Και μόλις σήμερα, η Μπόσνιακ, δημοσίευσε ένα στόρι, άκρως τρυφερό στην αγκαλιά του αγαπημένου της Αντώνη, με μια λεζάντα που μας τρέλανε.

«Honeymoon 2020», έγραψε χαρακτηριστικά η Υβόννη κι έχουμε μείνει με την απορία, αν μετά τον γάμο του 2018 δεν υπήρξε τελικά ταξίδι του μέλιτος που το ζευγάρι αποφάσισε ίσως να κάνει φέτος, που και οι εμφανίσεις του Ρέμου έχουν αλλάξει εξαιτίας της πανδημίας και βρήκαν και οι δύο χρόνο για να πραγματοποιήσουν το ταξίδι αυτό που ίσως δεν έκαναν πριν δύο χρόνια.
Ή μήπως όλη η ζωή τους είναι σαν ταξίδι του μέλιτος και νιώθουν λες και είναι νιόπαντροι.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ