Μενεγάκη: Δεν φαντάζεστε τι έφαγε στο σπίτι και πήγε στην εκπομπή με λιγούρες

Μενεγάκη: Δεν φαντάζεστε τι έφαγε στο σπίτι και πήγε στην εκπομπή με λιγούρες

Σε τρελά κέφια η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης (23/6), όμως είχε και πολλές λιγούρες.

Κατά την έναρξη της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη, δεν δίστασε να αποκαλύψει on air ότι είχε λιγούρες.

Μάλιστα, όπως είπε η ίδια, το απόγευμα της Δευτέρας (22/6) επέστρεψε σπίτι της, μπήκε στην κουζίνα και ξεκίνησε να μαγειρεύει.

Έφτιαξε μακαρονάδες και τις δοκίμασε όλες!

«Έχω λιγούρες. Ίσως επειδή χθες το βράδυ… Ξέρετε τι έκανα σπίτι μου χθες το βράδυ; Χθες το απογευματάκι λοιπόν, εκεί που καθόμουνα, λέω κάτσε ρε Ελένη να δεις τα υλικά, για να μαγειρέψεις στην εκπομπή. Τόσο από εκείνο, τόσο από το άλλο και ξέρετε τι έχω προσέξει; Έφτιαξα 2-3 μακαρονάδες. Μοσχομύριζε το σπίτι μου. Μου αρέσει! Μόνη μου τα φτιάχνω, μόνη μου τα τρώω τρώω και έχω μεγάλες χαρές.
Όσο λοιπόν τρώω, έχω διαπιστώσει ότι μου ανοίγει πιο πολύ η όρεξη. Τρως τρως τρως, σήμερα από το πρωί που ξύπνησα, που εγώ δεν τρώω πρωινό, άντε να φάω μια φετούλα ψωμάκι με μελάκι, αισθάνομαι ότι πεινάω γιατί έφαγα χθες τόσο υπερθέαμα, τόσο πολύ!
Να φάω κι από αυτό, να φάω κι από το άλλο, να δοκιμάσω. Μπράβο μου, μόνη μου τα έλεγα, μόνη μου τα έτρωγα! Μήπως το γυρίσω και αύριο όλη μέρα μαγειρεύω. Να κάνετε εσείς τα θεματάκια σας και εγώ να μαγειρεύω. Το κάνω κέφι πάρα πολύ», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ