Αθηνά Οικονομάκου: Το βραβείο για τα πιο καλλίγραμμα πόδια της ανήκει

Αθηνά Οικονομάκου: Το βραβείο για τα πιο καλλίγραμμα πόδια της ανήκει

Βλέπεις ότι βλέπουμε;

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα και μια γλυκύτατη μανούλα ενός αγοριού. Δεν είναι μυστικό το ότι είναι κορμάρα και η αλήθεια είναι πως αυτό είναι κάτι που μπορείς να δεις και μόνη σου αν ρίξεις απλά μια ματιά στο Instagram account της. Μπορεί η καραντίνα εδώ κι ενάμιση μήνα να αποτελεί πια παρελθόν, όμως η κατάσταση αυτή στην οποία βρεθήκαμε προκειμένου να αντιμετωπιστεί η μετάδοση του κορονοϊού μας βοήθησε όλους σε πολλούς και διάφορους τομείς. Η ηθοποιός άρχισε να κάνει γυμναστική στην καραντίνα και κάθε βράδυ βλέπαμε τα stories της με τους γραμμωμένους κοιλιακούς της.

Η καραντίνα τελείωσε και τα αποτελέσματα της ατελείωτης γυμναστικής της, είναι κάτι παραπάνω από ορατά. Μια βόλτα χρειάζεται μόνο να κάνεις στο Instagram και θα τη δεις με σορτς, με ολόσωμο μαγιό, με μπικίνι, με φορέματα. Ότι και να φορέσει είναι κορμάρα και σε αυτό δεν χωράει αμφιβολία. Βέβαια, μας είναι αρκετά δύσκολο να επιλέξουμε ποια celebrity από όλες είναι κορμάρα και κάπως έτσι προσπαθούμε να τις κατηγοριοποιούμε στο μυαλό μας ανάλογα με την ηλικία τους, αν έχουν κάνει παιδάκι κοκ. Η Αθηνά Οικονομάκου ανήκει στην ίδια κατηγορία με τη Δούκισσα Νομικού, αυτή της νέας μανούλας, και το κορμί τους πάντα καταφέρνει να μας αφήνει άφωνες.

Μετά το χθεσινοβραδινό στόρι της Αθηνάς Οικονομάκου βέβαια, αποφασίσαμε το εξής. Το βραβείο για τα πιο καλλίγραμμα πόδια της ανήκει δικαιωματικά, και θα πειστείς μόλις δεις το βίντεο που ανέβασε στο account της. Λίγη ώρα πριν πάει για ύπνο η Αθηνά μας έδειξε το καλλίγραμμο κορμί της –τα πόδια της βασικά- κι έναν μικρό πανικό τον νιώσαμε.

Μα τώρα αλήθεια δεν είναι φοβερό το κορίτσι αυτό; Δες το βίντεο παρακάτω και είμαστε σίγουρες πως θα συμφωνήσεις μαζί μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ