Δούκισσα Νομικού: Τα βραδινά παιχνίδια με την κόρη της στην μπανιέρα

Δούκισσα Νομικού: Τα βραδινά παιχνίδια με την κόρη της στην μπανιέρα

και οι πρώτες λεξούλες της μικρής Αναστασίας!

Τα τελευταία δύο χρόνια η Δούκισσα Νομικού απολαμβάνει τη μητρότητα όσο τίποτε άλλο.

Ο Σάββας και η μικρή Αναστασία είναι προτεραιότητά της και η διάσημη μαμά περνάει τον περισσότερο χρόνο της ημέρας της μαζί τους.

H Δούκισσα Νομικού λατρεύει τα social media, κάνει αρκετές δημοσιεύσεις, της αρέσει να έρχεται σε επαφή με τις διαδικτυακές της φίλες και αρκετά συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της όπως έκανε και χθες το βράδυ.

Λίγο πριν βάλει τη μικρή Αναστασία για ύπνο, της έκανε το καθιερωμένο μπανάκι της και δημοσίευσε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως θα δείτε και εσείς, η Αναστασία κάθεται στο μπανιεράκι της, παίζει με τα παιχνίδια της και μπαμπακίζει λέγοντας διάφορες ακατανόητες λεξούλες (για εκείνη όμως σημαίνουν πολλά) στη μαμά της.

Τα μυστικά των πρώτων λέξεων των μωρών

Όπως έχει αναφέρει αρκετές φορές ο αναπτυξιολόγος Στέλιος Μαντούδης, οι δύο σημαντικοί παράγοντες για να αρχίσει το μωρό να μιλάει είναι, η δεικτική χειρονομία δηλαδή, η ικανότητα του μωρού να δείχνει με το δάκτυλο, καθώς και η από κοινού προσοχή δηλαδή, η ικανότητα του μωρού να απασχολείται μαζί μας σε μια δραστηριότητα.

Όλα τα βρέφη έχουν έμφυτη την ικανότητα επικοινωνίας και θέλουν να μοιραστούν με τους γονείς τους κοινές εμπειρίες. Αυτό μπορεί να γίνει πιο εύκολα αν προηγουμένως η μαμά και ο μπαμπάς έχουν δημιουργήσει μια σταθερή συναισθηματική σχέση όπου το βρέφος νιώθει ασφάλεια.

Σε αρκετές έρευνες έχει αποδειχθεί, πως η καλή κοινωνική επικοινωνία είναι σημαντική για την ανάπτυξη του λόγου.

Φαίνεται ότι αυτό το γνωρίζει πολύ καλά και η Δούκισσα Νομικού που αφοσιώνεται στα παιδιά της και φροντίζει να περνά χρόνο μαζί τους, βοηθώντας τα να μεγαλώσουν και να αναπτυχθούν σωστά.

Όπως ήταν φυσικό η ανάρτηση με την Αναστασία έγινε viral και όχι άδικα αφού η Αναστασία (απ’ ό,τι ακούμε) είναι ένα αξιολάτρευτο πλασματάκι που μόλις αρχίσει να μιλάει καλά θα έχει πολλά να πει με την μαμά της.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μαμά και κόρη να παίζουν στην μπανιέρα. Μπορεί τα χαρακτηριστικά προσώπου της Αναστασίας να μην μας τα δείχνει σίγουρα όμως θα «λιώσετε» όταν ακούσετε τη φωνούλα της.

Δείτε τις φωτογραφίες με τη μικρή Αναστασία που έχουμε δει μέχρι στιγμής στον λογαριασμό της Δούκισσας Νομικού.  Σίγουρα καθώς μεγαλώνει… θα μεγαλώνει και το φωτογραφικό μας άλμπουμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ