Βρήκατε νόμισμα στην πόρτα του αυτοκινήτου; Κινδυνεύετε! (photos)

Βρήκατε νόμισμα στην πόρτα του αυτοκινήτου; Κινδυνεύετε! (photos)

Πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή.

Πολλές φορές μπαίνουμε στο αυτοκίνητό μας χωρίς να το… τσεκάρουμε απ’ όλες τις πλευρές και μπορεί να παρατηρήσουμε κάτι… ύποπτο, όπως ένα βαθούλωμα ή μία γρατζουνιά έπειτα από μερικές ώρες ή σε κάποιες περιπτώσεις έπειτα από μερικές μέρες. Όλοι το έχουμε πάθει αυτό.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως πρέπει να δείχνουμε μεγαλύτερη προσοχή στο αυτοκίνητό μας, όχι μόνο κατά την διάρκεια που θέλουμε να το κινήσουμε. Το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί μία νέα… τακτική από επίδοξους ληστές, αναφορικά με την προσπάθεια κλοπής του αυτοκινήτου.

Αυτή η τακτική έχει να κάνει μ’ ένα κέρμα που τοποθετείται κυρίως στα χερούλια που υπάρχουν στις πόρτες. Στις περισσότερες φορές, το κέρμα δεν μπαίνει στο χερούλι της πόρτας του οδηγού, αλλά σ’ αυτήν του συνοδηγού, την οποία τις περισσότερες φορές δεν την… εξετάζουμε, ειδικά αν δεν έχουμε κάποιον άλλον να «πάρουμε» μαζί μας στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην «Sun Gazing», υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν δείτε κάτι τέτοιο και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να καλέσετε άμεσα την Αστυνομία, προκειμένου να αναλάβει την έρευνα του οχήματός σας.

Δείτε παρακάτω στην gallery την τακτική με το… κέρμα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ