Βαλέρια Λάτσιου: Η νέα της φώτο δείχνει πόσο μοιάζει με την Ελένη Μενεγάκη

Βαλέρια Λάτσιου: Η νέα της φώτο δείχνει πόσο μοιάζει με την Ελένη Μενεγάκη

Το μήλο κάτω από τη μηλιά έπεσε!

Όπου μήλο βάλτε τη Βαλέρια Λάτσιου και όπου μηλιά βάλτε την Ελένη Μενεγάκη.

Η Βαλέρια, είναι μια κούκλα και η νέα της φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram αυτό δείχνει.

Ε λοιπόν, αυτό το κορίτσι θα μας τρελάνει. Κάθε λίγο και λιγάκι αλλάζει τη φωτογραφία της στο προφίλ της στο Instagram και εμείς απλά κάθε φορά διαπιστώνουμε πόσο όμορφη είναι και πόσο μοιάζει τελικά στη μαμά της, Ελένη.

Αν δείτε φωτογραφίες της μελαχρινής Ελένης στα πρώτα χρόνια της καριέρας της και τη φωτογραφία που για παράδειγμα έχει αυτή τη στιγμή στο προφίλ της η Βαλέρια Λάτσιου, θα ανακαλύψετε πως μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Τελικά είχε δίκιο που έλεγε ότι η Βαλέρια είναι το μόνο παιδί που της μοιάζει τόσο πολύ.

Όλα όσα ξέρουμε για τη Βαλέρια μέχρι στιγμής
Η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετά χαρακτηριστικά του αδερφού της Άγγελου Λάτσιου καθώς της αρέσει πολύ να σερφάρει στο Internet, να περνά χρόνο στο Instagram και να αλλάζει τη φωτογραφία του προφίλ της ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Αυτό άλλωστε το έχουμε γράψει ξανά στο παρελθόν. Δεν πέρασε ένας μήνας από την τελευταία φορά που άλλαξε τη φωτογραφία της και να που πάλι έκανε την έκπληξη. Τόσες αλλαγές στη φωτογραφία προφίλ δεν έχει κάνει ούτε ο Άγγελος Λάτσιος που είναι αρκετά ενεργός στα social media και οι αναρτήσεις του γίνονται viral.

Όπως βλέπετε άλλαξε για ακόμη μια φορά τη φωτογραφία του προφίλ της, εκπλήσσοντάς μας ευχάριστα! Όπως βλέπετε έχουμε κρύψει τα χαρακτηριστικά της (είναι ίδια η Ελένη) όμως μπορείτε να καταλάβετε πόσο κούκλα είναι!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ