Η Ελληνίδα «Kim Kardashian» που ήρθε για να μείνει στην trap σκηνή (photos)

Η Ελληνίδα «Kim Kardashian» που ήρθε για να μείνει στην trap σκηνή (photos)

Ίσως και η Kim να ζήλευε το σώμα της Σοφίας Κωτσοπούλου

Η trap μουσική τα τελευταία χρόνια έχει εδραιωθεί για τα καλά στη χώρα μας και αυτό φαίνεται με μία ματιά στις τάσεις του YouTube

Υπάρχει όμως μία γυναίκα που ίσως να τη γνωρίζεις ήδη, η οποία ξεκίνησε πρόσφατα να ασχολείται με αυτό το είδος μουσικής και μαγεύει τόσο με τη φωνή της, όσο και με τα πλούσια προσόντα της.

Ο λόγος για την «καυτή» Σοφία Κωτσοπούλου. Η 26χρονη Ελληνίδα με ρίζες από το Μαρόκο, είναι γνωστή στο χώρο των social media, καθώς το προφίλ της στο Instagram, είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά που υπάρχουν. Μόλις δεις τις φωτογραφίες της θα καταλάβεις πως μόνο τυχαία δεν έχει πάρει το ψευδώνυμο Ελληνίδα «Kim Kardashian».

Μόνο που η Σοφία έχει και φωνή και το έχει αποδείξει στο παρελθόν ερασιτεχνικά και πλέον το δείχνει και επαγγελματικά. Η πρώην σύζυγος του μπασκετμπολίστα Μάικ Ντίξον, μπήκε στην trap σκηνή και δείχνει πως θα μείνει.

Ήδη έχει συμμετοχή στο τραγούδι «Eros» όπου σε ένα μήνα μετρά κοντά στις 6 εκατ. προβολές στο Youtube, ενώ την Παρασκευή (26/6) κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι «Selina», με τη Σοφία να είναι πιο «καυτή» από ποτέ!

Δείτε τις φωτογραφίες της στην παρακάτω gallery…

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ