Ζωζώ Σαπουντζάκη: Πήρε τηλέφωνο στον αέρα τον Νίκο Μουτσινά – «Επειδή μιλάς για τα χρόνια και την ηλικία…»

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Πήρε τηλέφωνο στον αέρα τον Νίκο Μουτσινά – «Επειδή μιλάς για τα χρόνια και την ηλικία…»

Η αειθαλής σταρ παρακολουθούσε την εκπομπή από την Κινέττα και επιβεβαίωσε ότι διαθέτει πολύ χιούμορ

Μια αναφορά του Νίκου Μουτσινά στη Ζωζώ Σαπουντζάκη ήταν η αφορμή για να ακολουθήσει η τηλεφωνική παρέμβασή της ζωντανά στον αέρα της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι».

Έκπληκτος ο Νίκος Μουτσινάς άκουσε τη φωνή της από τη τηλεφωνική γραμμή στον αέρα: «Νίκο, Νίκο, Νίκο με ακούς; Εγώ είμαι η Ζωζώ. Επειδή μιλάς για τα χρόνια και την ηλικία, εγώ έχω να σου πω το εξής: Ο Σταμάτης Κραουνάκης μου έγραψε ‘’Τα χρόνια δεν τα μέτρησα με την ταυτότητά μου, γιατί είχα εγώ ταυτότητα τη σθεναρή μου οντότητα, το σκήπτρο, την κορώνα μου και τα διαμαντικά μου’’.
Νίκο να σου πω κάτι, εγώ σε αγαπάω πάρα πολύ. Με θυμάσαι μωρέ που σε έπαιρνα από το χεράκι και σε πήγαινα βόλτα στη Θεσσαλονίκη;» αστειεύτηκε με αυτοσαρκασμό. «Νίκο να ξέρεις σε αγαπάω πολύ, σε θαυμάζω, σε χαίρομαι. Είσαι ειλικρινής, ντόμπρος, αυθόρμητος, είσαι αυτός που είσαι, ένας και μοναδικός. Ξέρω ότι μ αγαπάς» είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Όταν μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε «Ποιο είναι το μυστικό που δεν έχει σβήσει ούτε μια σπίθα από τη φλόγα που έχει στην ψυχή της», εκείνη απάντησε: «Δεν έχω κανένα μυστικό. Κουράζομαι και αυτή τη στιγμή είμαι στην Κινέτα και καθαρίζω. Κάνω δουλειές, κάνω τα πάντα. Θυμάμαι τη Ρένα Βλαχοπούλου όταν την έφερα εδώ με ξύπνησε 7 η ώρα το πρωί και μου λέει “Σήκω μωρή τεμπέλα, πάρε το σφουγγαρόπανο, να καθαρίσεις το πάτωμα!”».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ