Ναόμι Κάμπελ: Πρώτη φορά μπροστά στον φακό έγχρωμης γυναίκας φωτογράφου για τη Vogue

Ναόμι Κάμπελ: Πρώτη φορά μπροστά στον φακό έγχρωμης γυναίκας φωτογράφου για τη Vogue

Στα 34 χρόνια της ανεπανάληπτης καριέρας της, φωτογραφίζεται από την Nadine Ijewere για την ισπανική έκδοση του περιοδικού

Στο τεύχος Ιουνίου της ισπανικής Vogue είναι εξώφυλλο η Ναόμι Καμπέλ η οποία, όπως αποκάλυψε μέσω instagram, συνεργάστηκε πρώτη φορά στη ζωή της με έγχρωμη γυναίκα φωτογράφο για εξώφυλλο του διάσημου τίτλου.

«Eίναι ένα ξεχωριστό εξώφυλλο για μένα» έγραψε στην ανάρτησή της η 50χρονη ‘’μαύρη γαζέλα της πασαρέλας’’. «Είναι η πρώτη φορά στα 34 χρόνια της καριέρας μου που ποζάρω σε μαύρο φωτογράφο για τη Vogue και μάλιστα σε γυναίκα έγχρωμη. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο άγχος είχα για να μπορέσω να ανταποκριθώ σε αυτό που είχατε οραματιστεί», αναφέρει απευθυνόμενη προς την 28χρονη Βρετανίδα, με ρίζες από τη Νιγηρία και την Τζαμάικα, φωτογράφο Nadine Ijewere και τους υπόλοιπους συνεργάτες του περιοδικού.

 

Καταγραφη

Η φωτογράφηση έγινε τον περασμένο Ιανουάριο στο Λος Άντζελες και είναι το 6ο κατά σειρά εξώφυλλο της Ναόμι Κάμπελ για την ισπανική Vogue, από το 1991, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του περιοδικού στο instagram.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ