Κωνσταντίνου – Κοντού: Ο «Αντωνάκης» ξανασυναντά την «Κυρία Κοκοβίκου»

Κωνσταντίνου – Κοντού: Ο «Αντωνάκης» ξανασυναντά την «Κυρία Κοκοβίκου»

Κωνσταντίνου - Κοντού: Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί θα συναντηθούν τον χειμώνα στην υπέροχη «Φθινοπωρινή Ιστορία» του Αλεξέι Αρμπούζωφ

Οι σημαντικοί Γιώργος Κωνσταντίνου και Μάρω Κοντού ετοιμάζονται να… «παντρέψουν» εκ νέου τις δυνάμεις τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο χαρισματικοί ηθοποιοί θα παίξουν μαζί τον χειμώνα στην υπέροχη «Φθινοπωρινή Ιστορία» του Αλεξέι Αρμπούζωφ που θα δούμε από τις Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη σε κάποια από τις κεντρικές σκηνές τους.

Τις ημέρες αυτές γίνονται τα «μαγειρέματα» για το που θα δούμε την φιλόδοξη παράσταση και ποιος θα υπογράψει τη σκηνοθεσία της!

Και βέβαια, το ευρύ κοινό δεν τους ξεχνά να «κεντάνε» μαζί στην θρυλική ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άντρα».

Η «Φθινοπωρινή Ιστορία» του Αρμπούζωφ, είναι μια τρυφερή ιστορία γεμάτη χιούμορ και ανατροπές, που δείχνει το πως ο έρωτας και η ανάγκη για ζωή, μπορούν να νικήσουν τον χρόνο και να μας γεμίσουν αισιοδοξία.

Εκείνος, ο Ροντιόν, είναι σοβαρός, τυπικός, και ευέξαπτος. Έχει χάσει νωρίς τη γυναίκα του και έκτοτε ζει μοναχικά αφοσιωμένος στην ομαλή λειτουργία του παραθαλάσσιου ιαματικού κέντρου, στο οποίο είναι αρχίατρος.

Εκείνη, η Λίντια, πρώην αρτίστα, είναι εύθυμη και εξωστρεφής, παρόλες τις απώλειες στη ζωή της.

Αποφασισμένη να χαρεί κάθε στιγμή, έρχεται για αναψυχή και παραβαίνει όλους τους κανόνες του ιαματικού κέντρου.

Η πρώτη τους συνάντηση είναι μια μετωπική σύγκρουση στα όρια του κωμικού. Το ίδιο και η δεύτερη. Η εκρηκτική τους χημεία παρακινεί την περιέργεια του ενός για τον άλλον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ