Πώς να χάσετε λίπος από την κοιλιά – 4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Πώς να χάσετε λίπος από την κοιλιά – 4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Αν θέλετε να ...εξαφανίσετε το λίπος από την περιοχή της κοιλιάς δείτε τι μπορείτε να κάνετε.

Το λίπος στην κοιλιά ενοχλεί τις περισσότερες γυναίκες γι΄αυτό και κάνουν ότι μπορούν για να απαλλαγούν από αυτό.

Συνήθως οι προσπάθειες που καταβάλλουν δεν έχουν τα αποτελέσματα που θα ήθελαν και αναζητούν συνεχώς νέους τρόπους. Μήπως όμως κάνουν ορισμένα λάθη και δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Η αλήθεια είναι ότι για να φύγει το λίπος από τη κοιλιά απαιτείται σωστή διατροφή και στοχευμένη γυμναστική. Κι επειδή μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν, δείτε τι πρέπει να κάνετε προκειμένου να χάσετε το λίπος στην κοιλιά.

  • Όταν θέλετε να χάσετε επιπλέον πόντους αλλά και λίπος από τη μέση σας, είναι σημαντικό να θυμάστε τις διατροφικές σας συνήθειες και να ακολουθειτε πιστά τη δίαιτά σας.
  • Συνηθίζεται να τρώτε ή να πεινάτε συνεχώς για τους εξής λόγους: δεν ξέρετε να πραγματικά θέλετε να φάτε ή βαριέστε, μπερδεύετε την πείνα με τη δίψα, είστε αγχωμένοι,κοιμάστε πάντα πολύ αργα.
  • Η άσκηση βελτιώνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη και αυξάνει την απώλεια λίπους. Το τρέξιμο, το κολύμπι και η ποδηλασία είναι ιδανικές ασκήσεις.
  • Χρειάζεστε μια πολύπλοκη προσέγγιση που θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος ενώ θα ενισχύσετε τους μυς σας. Δοκιμάστε για παράδειγμα τη σανίδα.

 

Οι ασκήσεις ποδιών που γυμνάζουν παράλληλα τους μυς της κοιλιάς είναι απαραίτητες αν θέλετε να μειώσετε το λίπος.
Μετά από μια προπόνηση, κάντε ένα κρύο ντους. Το κρύο νερό δεν βοηθά μόνο στη μείωση της ποσότητας γαλακτικού οξέος στο σώμα. Επίσης, καίει επιπλέον θερμίδες κάνοντας το σώμα να δουλεύει σκληρότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ